Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Fotón Mészáros Lőrincék karácsonyfája

Mészáros Lőrinc, a Mészáros-csoport tulajdonosa és felesége, dr. Várkonyi Andrea, az Alapítvány az Innovatív Oktatásért kuratóriumi elnöke a Mészáros-csoport támogatásával 2020-ban létrejött High-Tech Suli program keretében szervezett szakmai konferencián Budapesten 2023. szeptember 28-án.
Mészáros Lőrinc, a Mészáros-csoport tulajdonosa és felesége, dr. Várkonyi Andrea, az Alapítvány az Innovatív Oktatásért kuratóriumi elnöke a Mészáros-csoport támogatásával 2020-ban létrejött High-Tech Suli program keretében szervezett szakmai konferencián Budapesten 2023. szeptember 28-án. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A harmadik közös karácsonyára készül Mészáros Lőrinccel Várkonyi Andrea, aki Instagramján osztott meg egy fotót közös karácsonyfájukról – vette észre a Sassy.hu.

A céges Bryan Adams-koncert fényűzéséhez képest a fa meglehetősen szolid díszítést kapott. „Ezüst, arany és némi fehér gömb lóg rajta, fehér virágok, arany masnik és ezüst láncok kíséretében” – elemzi a portál. A fára néhány színezett toboz, egy kismozdony és két kis házikó is rákerült.

A fa alatt komoly giccsparádé látható: jegesmedve, manó, pici kandalló, nagy orrú törpe lámpával – ahogyan az újgazdagéknál szokás.

Várkonyi érzelmes sorokat is mellékelt a fotóhoz:

„Amióta Nóri (a Bochkor Gáborral közös lánya – a szerk.) tudja, hogy nem az angyalkák hozzák reggelre a feldíszített karácsonyfát, vége a titkos éjszakai díszítő műszaknak. Így már évek óta együtt díszítjük a fát néhány nappal karácsony előtt. Mindenkinek nyugodt, békés, nagyon boldog ünnepeket kívánunk!!”

– üzente Várkonyi Andrea.

Kapcsolódó friss hírek

„Ez a kormány gyermekbarátnak hazudja magát” – Több ezer emberrel tüntetett Magyar Péter a Belügyminisztérium előtt

Beszakadt az úttest egy parkoló autó alatt Budapesten

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Megtámadták a Kétfarkúak jelöltjét Kecskeméten