Bulvár

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Bűnügy

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Ketten megerőszakoltak és kifosztottak egy fiatal nőt Monoron, a vasútállomás vécéjében – videón, ahogy a vakolatlan putriból elviszik a rendőrök az egyik rohadékot

A nő vasárnap reggel ismeretlen helyen ébredt, telefonja, ékszerei, pénze eltűnt, testét véraláfutások borították.

Részlet a rendőrség videójából.
Részlet a rendőrség videójából.

Elfogtak a rendőrök két férfit, akik a gyanú szerint – öntudatlan állapotát kihasználva – megerőszakoltak és kifosztottak egy fiatal nőt vasárnap a monori vasútállomás mellékhelyiségében.

A rendőrség keddi tájékoztatása szerint

az áldozat december 17-én reggel egy számára ismeretlen helyen ébredt. Telefonja, ékszerei, pénze eltűnt, testét véraláfutások borították.

A segélyhívás után a monori rendőrök rövid idő alatt kiderítették, hogy az erőszak előző este a monori vasútállomás mellékhelyiségében történt, a helyszínen és környékén nyomrögzítés, adatgyűjtés kezdődött, és néhány órával később már a gyanúsítottaknál tartottak házkutatást.

Az egyik férfi nem vallott, a másik részben beismerő vallomást tett, de állította, hogy az áldozat beleegyezésével történt a közösülés – ismertette a rendőrség.

Mindkét férfi ellen kifosztás és szexuális erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást őrizetbe vételük mellett a Monori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya, egyben kezdeményezik letartóztatásukat.

Kapcsolódó friss hírek