Bulvár

Hadházy: Orbán Ráhel 13 millió forintos karórát és 1 milliós szoknyát viselt

Belföld

A Rábában találták meg Szentgotthárd fideszes alpolgármesterének holttestét

Bűnügy

Mi történt? Holtan találtak egy fiatal nőt és gyermekét Kapuváron

Újabb népszerű üzlet jelentett be december 24-i zárva tartást

Újabb népszerű üzlet jelentett be december 24-i zárva tartást
Forrás: Pixabay.com/stevepb

Tovább bővült a december 24-én zárva tartó üzletek sora: csütörtökön a Deichmann jelentette be, hogy nem nyit ki Szenteste napján – írja a cég közleménye nyomán az Mfor.hu.

A kommüniké szerint a cipőlánc az elmúlt hetekben folytatta le a bevásárlóközpontokkal és az üzlethelyiségeik bérbeadóival azokat az egyeztetéseket, amelyek elengedhetetlenek voltak a 24-i zárva tartás bejelentéséhez.

A legtöbb bérlemény kapcsán sikerült megegyezésre jutni, a néhány folyamatban lévő tárgyalás ügyében pedig „maximálisan bíznak a bérbeadók partneri hozzáállásában”, még ha jelenleg néhány ponton eltérő véleményt is képviselnek – olvasható a cikkben.

Amint azt Pöhacker Gábor, a Deichmann marketing- és PR-vezetője elmondta, a Deichmann december 23-ig a szokásos nyitvatartási rend mellett üzemel, 24-26. között viszont a vásárlóknak be kell érniük a cég online boltjával.

Korábban megírtuk, hogy számos bolt tart zárva december 24-én. Az élelmiszer-üzletláncok közül a Penny és a Lidl valamennyi üzlete zárva lesz, a Spar is zárva tartja a legtöbb saját üzletét (a bevásárlóközpontok kivételével), hasonlóan a Rossmann drogérialánchoz, de nem nyitnak ki a JYSK és a Diego lakberendezési üzletei sem. Szintén zárva tart a Libri, a Diego és a Mountex is.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!