Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Elhallgatta a közmédia, hogy miért akcióztak Hadházy Ákosék az MTVA székházánál

„Szabadtéri filmklub” volt, hogy milyen apropóból, azt már nem kell tudnia a propaganda-nézőknek.

Elhallgatta a közmédia, hogy miért akcióztak Hadházy Ákosék az MTVA székházánál
Fotó: Facebook/Hadházy Ákos

Szabadtéri filmvetítést szervezett Hadházy Ákos péntek késő délután az MTVA-nál, a tévészékház épületére vetítve a 444.hu Valótlanul című dokumentumfilmjét, ami a kormányzati lejárató kampányokról szól.

A független parlamenti képviselő beszámolójában azt üzente a köztévé propagandistáinak:

„Szégyelljék legalább annyira magukat, mint az ávós és nyilas verőlegények. Persze többségük nem fogja, de üzenem nekik, megteszik ezt majd helyettük gyermekeik és unokáik.”

Hadházy azt is írta, eljöhet az az idő, amikor nem csak karaktergyilkolás zajlik majd a kormánynak nem tetsző személyek ellen. A lejárató kampányoknak szerinte nem az a fő célja, hogy megtörje a konkrét áldozatokat, hanem hogy elrettentse, távol tartsa a politikától azokat, akik tennének valamit „mocskos hatalom” ellen.

Legelőször köszönetet szeretnék mondani az alkotóknak, hogy elkészítették ezt a filmet és azt is, hogy engedélyezték,…

Posted by Hadházy Ákos on Friday, December 8, 2023

Az eseményről 43 másodpercben számolt be az M1 propagandaadó. A bejátszásba így nem fért bele, hogy miről szól „az egyik portál Valótlanul című filmje”, azt viszont igyekeztek hangsúlyozni, hogy milyen kevesen voltak. Persze ha beszéltek volna a tartalomról, akkor kiderült volna, hogy mit hazudozott eddig össze a Fidesz a médiája által földbe döngölt Juhász Péterről, Vona Gáborról, Nagy Blankáról, és hogyan használja a kormánygépezet a sorosozást az emberek agymosására.

A Hadházy által toborzott csapat létszáma valóban nem volt mérhető például egy átlagos Békemenetéhez, de az biztos, hogy nem a magyar vagy az európai adófizetőktől ellopott pénzből szervezte meg a vetítést.

Kapcsolódó friss hírek