Bűnügy

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Bűnügy

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Az Aldi nem áll be a sorba, nyitva lesznek december 24-én

Az Aldi nem áll be a sorba, nyitva lesznek december 24-én

Az Aldi nem csatlakozik a jó fej diszkontláncok táborához: a német multi a konkurenseivel ellentétben nyitva lesz december 24-én, így dolgozói egyenesen a munkahelyükről mehetnek majd a karácsonyi asztalhoz.

Az Aldi „a vásárlói igényekre és a jogszabályokra” hivatkozva jelentette be, hogy december 24-én is nyitva tartanak, sőt december 24-én is friss áru érkezik az összes üzletbe!

„A vállalat évek óta tapasztalja a magyar vásárlók részéről az igényt arra, hogy áruházai nyitvatartása a legkülönbözőbb élethelyzetekhez, családi és fogyasztói rétegek elvárásaihoz is alkalmazkodjon”

– magyarázta döntését a cég. Hozzátették, a magyarországi foglalkoztatottjainak 75 százaléka a korábbi évekhez hasonlóan idén december 24-én is pihenőnapját tölti, míg a 171 üzlet működését a munkatársak negyede biztosítja.

Közölték, hogy az áruházlánc december 22-én és 23-án meghosszabbított nyitvatartással várja a vásárlókat, december 31-én pedig 16 óráig lesznek nyitva.

Mint korábban beszámoltunk róla, több nagyáruház döntött úgy idén, hogy december 24-én már nem nyit ki. Elsőként a Lidl jelentette ezt be, de a Penny, a Jysk, a Diego, a Mountex, a Rossman, a Libri, a Jysk, az OBI és az XXXLutz is tiszteletben tartja a dolgozóik magánéletét.

Kapcsolódó friss hírek