Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Baleset

Meghalt egy horgász a balatoni pontyfogó versenyen

Bűnügy

Úgy összevertek egy DK-s képviselőjelöltet, hogy kórházba kellett vinni

Káosz a záhonyi határra vezető főúton, közleményt adott ki a rendőrség

Káosz a záhonyi határra vezető főúton, közleményt adott ki a rendőrség
Fotó: police.hu

A rendőrség a „közúti közlekedés biztonságára veszélyt jelentő helyzet” megszüntetése érdekében letereli a 4-es számú főúton várakozó, a záhonyi közúti határátkelőhelyre tartó kamionokat – tudatta a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság péntek délután kiadott közleményében.

Mint írták, az elmúlt napokban a záhonyi határátkelőhelyen extrém mértékben megnövekedett kilépő irányú tranzitforgalom miatt a határátkelőhelytől több kilométer hosszú sorban a 4-es számú főúton várakoznak az Ukrajnába kilépni szándékozó kamionok.

Tisztelt Lakosok!Az elmúlt napokban Záhony határátkelő térségében a kilépő irányban extrém mértékben megnövekedett…

Posted by Tiszakanyár on Friday, December 1, 2023

„Annak ellenére, hogy a rendőrség a közúti határátkelőhelyet teljes kapacitással üzemelteti a várakozási idő több óra is lehet teherforgalomban”

– írták, hozzátéve: a helyzet kezelése érdekében a főúton várakozó tehergépjárműveket Kisvárdánál a 4-es számú főútról a 4145-ös útra terelik. A kamionok a főútra rendőri irányítás mellett, szakaszosan Tiszabezdédnél térhetnek vissza.

Kérik a tehergépjárművek vezetőit, hogy fokozott figyelemmel, a rendőrök jelzéseinek, utasításainak megfelelően közlekedjenek, de az egyéb gépjárművel közlekedőket is fokozott óvatosságra intik.

Napok óta áll a sor

Korábban valaki a Facebookon arról számolt be:

„Napok óta áll a sor a Záhonyi határátkelő felé. A határátkelőtől 24 Km-es sor torlódott fel ami már túl ér Kisvárdán is! A hatóságok magasról tesznek rá! A médiában pedig hírzárlattal titkolják! Az egy sávon zajló közlekedés pedig napok óta életveszélyes helyzetet teremt!”

Napok óta áll a sor a Záhonyi határátkelő felé. A határátkelőtől 24 Km-es sor torlódott fel ami már túl ér Kisvárdán is!…

Posted by Pál Sándor on Thursday, November 30, 2023

Kapcsolódó friss hírek