Bűnügy

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Baleset

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Drogos, szamurájkardos semmirekellők között csapott szét a rendőrség Bagon, még hamis rendőrigazolvány-tokot is találtak

Fényes nappal támadtak állítólagos adósukra és annak várandós párjára Bagon.

Megbilincselt kezű férfit kísérnek a rendőrök egy háznál Bagon 2023. november 21-én.
Megbilincselt kezű férfit kísérnek a rendőrök egy háznál Bagon 2023. november 21-én. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

A rendőrök elfogtak Bagon három férfit és egy nőt, akik bántalmaztak egy párt; lakóhelyeiken buzogányt, szamurájkardot, símaszkot, sőt, még egy hamis rendőrigazolvány-tokot is találtak.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szerdán az ügy részleteiről azt írta: új pszichoaktív anyagot vett a később elfogott nőtől egy férfi, azonban nem fizetett, ezért az asszony gázspray-vel lefújta, majd elvette a pénztárcáját. A vevő testvére segítségével szerezte vissza a pénztárcát, amit nem sokkal később a nő családtagjai egy másik férfivel kiegészülve az utcán toroltak meg: a vevőre és várandós párjára támadtak.

A támadásban részt vevő három férfi ellen súlyos testi sértés bűntettének kísérlete, míg a nő ellen önbíráskodás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság. Azt is vizsgálják, köthetők-e hozzájuk további bűncselekmények – áll a közleményben.

Kapcsolódó friss hírek