Bulvár

Állami kitüntetést kapott Mága Zoltán, így hálálkodott érte

Bűnügy

Iskolai ünnepség alatt erőszakoltak meg egy lányt az Encsi Általános Iskolában

Bűnügy

Újságírókat akart simogatni K. Endre idegen akcentussal beszélő „testőre”

Ciszternába fulladt egy 8 éves ukrajnai menekült kislány Bagon

RövidenRöviden

Bújócskázás közben ciszternába esett és megfulladt egy Ukrajnából Magyarországra menekült nyolcéves kislány a Pest megyei Bagonértesült a Blikk, a lap információit a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság is megerősítette.

Úgy tudni, a gyermek szüleivel együtt érkezett Magyarországra, a hatóságok Bagon, egy hotelben szállásolták el őket. A gyermek a többi elszállásolt gyermekkel bújócskázott, amikor búvóhelyül az udvar közepén található ciszternát szemelte ki. Letolta a tetejét, és belemászott, azonban a ciszterna mély volt, tele vízzel.

A gyermeket mindenki keresni kezdte, de először a környező hegy felé indultak. Testét órákkal később a rendőrök találták meg a vízaknában. A Blikk értesülései szerint az esetet kamera is rögzítette.

„A gyermek eltűnéséről 2022. október 9-én kora este érkezett bejelentés a rendőrségre. Kollégáim nem sokkal később megtalálták a 8 éves kislány holttestét egy gödöllői csárda udvarán lévő, vízzel telített ciszternában. Idegenkezűség gyanúja nem merült fel, a Gödöllői Rendőrkapitányság általános közigazgatási rendtartás keretein belül vizsgálja a történteket”

– közölte a rendőrség a lap megkeresésére.

(A rendőrség válaszában gödöllői csárdát említ, a Blikk viszont a Gödöllőtől bő 10 kilométerre fekvő Bagot írja, mint a tragédia helyszínét, a cikkben nevesítve is a hotelt/csárdát, ami Bagon található – szerk.).

Ez is érdekelhet

Drogos, szamurájkardos semmirekellők között csapott szét a rendőrség Bagon, még hamis rendőrigazolvány-tokot is találtak

Halálra gázoltak egy 29 éves nőt Bagon

Tűz ütött ki a Semmelweis Egyetem egyik részlegénél

Leszakadt a felsővezeték Biatorbágynál, a tűzoltók megdicsérték a türelmes utasokat

Meghalt egy férfi Kőszegen háztűzben

Baleset Oroszlány és Csákvár között: a vétlen autóban utazó házaspár meghalt