Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Belföld

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből

Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Ciszternába fulladt egy 8 éves ukrajnai menekült kislány Bagon

Bújócskázás közben ciszternába esett és megfulladt egy Ukrajnából Magyarországra menekült nyolcéves kislány a Pest megyei Bagonértesült a Blikk, a lap információit a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság is megerősítette.

Úgy tudni, a gyermek szüleivel együtt érkezett Magyarországra, a hatóságok Bagon, egy hotelben szállásolták el őket. A gyermek a többi elszállásolt gyermekkel bújócskázott, amikor búvóhelyül az udvar közepén található ciszternát szemelte ki. Letolta a tetejét, és belemászott, azonban a ciszterna mély volt, tele vízzel.

A gyermeket mindenki keresni kezdte, de először a környező hegy felé indultak. Testét órákkal később a rendőrök találták meg a vízaknában. A Blikk értesülései szerint az esetet kamera is rögzítette.

„A gyermek eltűnéséről 2022. október 9-én kora este érkezett bejelentés a rendőrségre. Kollégáim nem sokkal később megtalálták a 8 éves kislány holttestét egy gödöllői csárda udvarán lévő, vízzel telített ciszternában. Idegenkezűség gyanúja nem merült fel, a Gödöllői Rendőrkapitányság általános közigazgatási rendtartás keretein belül vizsgálja a történteket”

– közölte a rendőrség a lap megkeresésére.

(A rendőrség válaszában gödöllői csárdát említ, a Blikk viszont a Gödöllőtől bő 10 kilométerre fekvő Bagot írja, mint a tragédia helyszínét, a cikkben nevesítve is a hotelt/csárdát, ami Bagon található – szerk.).