Bűnügy

„Válogatott fenyegetéseket” kap, 24 órás védelmet javasoltak Magyar Péternek

Bulvár

„Mi van, bazmeg, gyere ki!” – Újabb részeg, őrjöngő fideszeseket vettek videóra

Belföld

Visszavonul a népszerű fideszes, nem indul a kerületi polgármesteri címért

Hosszú Katinka nagy bejelentést tett

RövidenRöviden
Hosszú Katinka a női 400 méteres vegyesúszás döntője után a tokiói nyári olimpián a Tokiói Vizes Központban 2021. július 25-én.
Hosszú Katinka a női 400 méteres vegyesúszás döntője után a tokiói nyári olimpián a Tokiói Vizes Központban 2021. július 25-én. Fotó: MTI/Kovács Tamás

Visszatér a versenyzéshez Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszó, akinek fő célja, hogy jövő nyáron, Párizsban, a hatodik ötkarikás viadalán is ott legyen – írta hétfőn az Index.

A 34 esztendős klasszis a kormányközeli lapnak adott interjúban árulta el, hogy első gyermeke augusztusi születését követően néhány héttel már elkezdte az edzéseket, jelenleg napi két-három órás tréningeket végez.

A kilencszeres nagymedencés világbajnok elárulta, április-május környékén térhet úgy vissza, hogy már „nemcsak magamnak mérem az időt”. Hozzátette, az olimpiai szintidőt egészen júniusig lehet teljesíteni, és több lehetősége is lesz erre.

Hosszú megjegyezte, várhatóan két kedvenc számában, 400 és 200 méter vegyesen – utóbbiban még mindig az ő 2015-ös ideje a világrekord – próbálja meg kiharcolni az olimpiai szereplést.

Ez is érdekelhet

Hosszú Katinka üzlettársat keres a Facebookon

Hosszú Katinkáék elbukták a vizes világszövetség elleni pert

Várkonyi Andrea után Mészáros Lőrinc is szót kért

Hosszú Katinka: vannak céljaim a jövőre is

Megveszi a Mol az Újpest FC-t, már csak NER-csapatok alkotják az NB I-et

Hosszú Katinka bejelentette, hogy gyermeket vár