Baleset

Hajók égtek az alsóörsi kikötőben

Baleset

Tragikus baleset Földes és Báránd között: két kisbusz ütközött össze

Gazdaság

Lecsap a Temu piactérre a Gazdasági Versenyhivatal

Tiborcz István: „Megtiszteltetés a miniszterelnök vejének lenni”

Szilágyi SzabolcsSzilágyi Szabolcs
Tiborcz István, Orbán Ráhel férje és Orbán Viktor miniszterelnök pálinkáznak 2013 decemberében.
Tiborcz István, Orbán Ráhel férje és Orbán Viktor miniszterelnök pálinkáznak 2013 decemberében. Fotó: Facebook/Orbán Viktor

A nemrég kormányközelbe került Indexnek adott interjút Tiborcz István, a BDPST Group többségi tulajdonosa, igazgatótanácsának elnöke a budapesti Vörösmarty téri Dorothea Hotel hétfői megnyitóján.

A miniszterelnök veje, aki az utóbbi években a 25. leggazdagabb magyarrá „vált”, arra a kérdésre, hogy hol tartana most, ha nem Orbán Viktor lenne az apósa, úgy felelt:

„Nagyon remélem, hogy itt tartanék, bár valószínűleg jóval kevésbé ismernék a nevemet. Orbán Viktor vejeként ugyanis rengeteg ember számára lettem érdekes. Vannak, akik emiatt szeretnek, mások utálnak, de akadnak bőven olyanok is, akik emiatt keresik az üzleti kapcsolatot velem. De összességében torzíthatja a szakmai teljesítmény valós megítélését.”

Tiborcz István megjegyezte, kellett idő ahhoz, hogy ezt megtanulja a helyén kezelni!

„Igaz, megtiszteltetés a miniszterelnök vejének lenni, és egyben inspiráló személynek tartom Orbán Viktort, de az üzleti élet önálló szereplőjeként nem azzal a gondolattal kelek fel reggel, hogy az apósom a miniszterelnök”

– mondta Orbán Ráhel férje.

Tiborcz István azt is állította, hogy már jóval azelőtt is voltak szabad szemmel jól látható eredményei, sikerei, mielőtt a feleségét megismerte. Első cégét például már egyetemista korában létrehozta.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Itt van Magyar Péter nagy bejelentése

Nem állt fel a Fidesz-frakció Navalnij emlékére, mert Orbán szerint „sovinisztáknak nem jár tisztelet”

„Helló, Röfi!” – Megidézte Orbán Viktort a kormánybiztos

Ismét óriásit emelkedik Orbán Viktor fizetése, más egy év alatt sem keres ennyit

Lecsap a Temu piactérre a Gazdasági Versenyhivatal

Nagy Feró: Orbán Viktor zseniálisan vezeti az országot