Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Bűnügy

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Tiborcz István: „Megtiszteltetés a miniszterelnök vejének lenni”

Tiborcz István, Orbán Ráhel férje és Orbán Viktor miniszterelnök pálinkáznak 2013 decemberében.
Tiborcz István, Orbán Ráhel férje és Orbán Viktor miniszterelnök pálinkáznak 2013 decemberében. Fotó: Facebook/Orbán Viktor

A nemrég kormányközelbe került Indexnek adott interjút Tiborcz István, a BDPST Group többségi tulajdonosa, igazgatótanácsának elnöke a budapesti Vörösmarty téri Dorothea Hotel hétfői megnyitóján.

A miniszterelnök veje, aki az utóbbi években a 25. leggazdagabb magyarrá „vált”, arra a kérdésre, hogy hol tartana most, ha nem Orbán Viktor lenne az apósa, úgy felelt:

„Nagyon remélem, hogy itt tartanék, bár valószínűleg jóval kevésbé ismernék a nevemet. Orbán Viktor vejeként ugyanis rengeteg ember számára lettem érdekes. Vannak, akik emiatt szeretnek, mások utálnak, de akadnak bőven olyanok is, akik emiatt keresik az üzleti kapcsolatot velem. De összességében torzíthatja a szakmai teljesítmény valós megítélését.”

Tiborcz István megjegyezte, kellett idő ahhoz, hogy ezt megtanulja a helyén kezelni!

„Igaz, megtiszteltetés a miniszterelnök vejének lenni, és egyben inspiráló személynek tartom Orbán Viktort, de az üzleti élet önálló szereplőjeként nem azzal a gondolattal kelek fel reggel, hogy az apósom a miniszterelnök”

– mondta Orbán Ráhel férje.

Tiborcz István azt is állította, hogy már jóval azelőtt is voltak szabad szemmel jól látható eredményei, sikerei, mielőtt a feleségét megismerte. Első cégét például már egyetemista korában létrehozta.

Kapcsolódó friss hírek