Bűnügy

Úgy összevertek egy DK-s képviselőjelöltet, hogy kórházba kellett vinni

Gazdaság

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz

Belföld

Titkos kormányhatározat jutott el Magyar Péterhez, kiderült Orbánék terve

„Faszagyerek, igazi államférfi” – ezek Orbán Viktor legjobb tulajdonságai a fideszesek szerint

„Faszagyerek, igazi államférfi” – ezek Orbán Viktor legjobb tulajdonságai a fideszesek szerint
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Egyedüli indulóként, 1190 szavazattal újraválasztották Orbán Viktort a Fidesz elnökének a kormánypárt 30., tisztújító kongresszusán, Budapesten. Az MTI híradása szerint alelnöknek újraválasztották Kubatov Gábort (1158 szavazat), Németh Szilárdot (1121 szavazat), Kósa Lajost (1145 szavazat), és Gál Kingát (1150 szavazat).

A Telex a kongresszusra érkező párttagokat igyekezett faggatni arról, hogy szerintük mi Orbán Viktor sikerének titka, és melyek a legjobb tulajdonságai.

Vargha Tamás honvédelmi miniszterhelyettes szerint főnöke kiváló vezető, és ilyen ember egy évszázadban, vagy inkább évezredben egy születik.

„Én csak azt akarom mondani, hogy egy faszagyerek”

– hangzott el egy másik delegált szájából, majd Bús Balázs volt III. kerületi polgármester a „zseniális” jelzővel illette Orbán Viktort.

Font Sándor országgyűlési képviselő a miniszterelnök „őszinteségét” és „szavahihetőségét” emelte ki, majd egy idősebb párttag Orbán legjobb tulajdonságaként azt nevezte meg, hogy „Magyarország miniszterelnöke”. „Európa legjobb miniszterelnöke. Vagy a világ” – fokozta még.

A Telex riportjában felbukkan többek között Révész Máriusz is, akit – az autósokkal ellentétben – az egyik kapunál nem engednek behajtani a bringájával, valamint Szili Katalin korábbi MSZP-s politikus is, aki a két párt kongresszusai közötti különbséget úgy jellemezte, hogy a Fidesz rendezvényei sikeresebbek.

Orbán Viktorra – a teljesség igénye nélkül – az alábbi szép jelzőket aggatták még rá a videóban megszólalók:

igazi államférfi, kizárólag Magyarország érdekeit nézi, koncepciója van, vátesz, motiváló hatása van az emberekre.

Kapcsolódó friss hírek