Bűnügy

Úgy összevertek egy DK-s képviselőjelöltet, hogy kórházba kellett vinni

Bulvár

Rogán Antal volt feleségével bulizott Rubint Réka, Sarka Kata és Vasvári Vivien

Baleset

Tömegbaleset az M7-esen, több kilométeres a torlódás

Alakítsd át egyszerűen a babaszobát pöttyös falmatrica segítségével!

Alakítsd át egyszerűen a babaszobát pöttyös falmatrica segítségével!

A falmatrica méltatlanul alulértékelt, annak ellenére, hogy rengeteg lehetőség rejlik benne. Egy kis kreativitás segítségével igazán tetszetős lesz a gyerekszoba, méghozzá úgy, hogy komolyabb energiabefektetésre sincs szükség.

Akár még csak várjátok szemetek fényének érkezését, akár már a kezedben tartod, a pöttyöket nagyon sokféleképp tudod felhasználni. Ha eddig csak legfeljebb a pöttyös labdára vagy szoknyára gondoltál a kerek minták hallatán, akkor ideje másként tekinteni az apró, kerek elemekre. A Peekabooshop.hu pöttyös falmatricái bőven adnak teret a tervezgetésnek, kreatív gondolatoknak, így olyan lehet gyermeked szobája, amilyennek megálmodtad.

Falmatrica vagy tapéta?

A fal minden szobában nagy felületet ad, így alaposan át kell gondolni, hogy mi kerüljön a falakra. Ha csupaszon hagyod, akkor az semmiképp sem előnyös, ugyanis így minden alkalommal hiányérzeted lesz, amikor belépsz a helyiségbe.

A tapéta és a falmatrica egyaránt rendelkeznek előnyökkel és hátrányokkal, így érdemes mérlegelni a pro és kontra érveket, és ezek alapján dönteni. A tapéta mellett elsősorban az szól, hogy nagyon egyszerű felragasztani a falra, illetve nagyon sokféle minta közül lehet válogatni. Viszont átalakításkor biztosan újra kell festeni a falat, hacsak nem egy új tapéta kerül a régi helyére. A falmatricát sokkal egyszerűbb cserélni, így akár évente újabb és újabb kerülhet a falakra.

A választás körülményei

A dekoráció kiválasztása során számos tényezőt célszerű szem előtt tartani. Például a gyermek korát, hiszen egy újszülött esetében szinte lényegtelen a minta, viszont egy óvodáskorú már kerek perec megmondja, hogy mi tetszik neki vagy mi nem. Ez egyébként a falszínre is igaz. Hiába gondolod úgy, hogy gyermeked még szinte ki sem áll a földből, véleménye márpedig biztosan lesz.

A pöttyös falmatrica igazi jolly joker

Vannak olyan minták, melyekkel nagyon nehéz melléfogni. Ilyenek például a klasszikusnak mondható pöttyök is. Rengeteg variációban, színben, méretben, árnyalatban érhetők el. Önmagukban is nagyon jól mutatnak, de akár más mintákkal is lehet őket kombinálni. Nemcsak a babaszobában, hanem egy óvodás birodalmában is igazán jól mutatnak.

A pöttyöket változatos módon ragaszthatod fel a falra. Az alábbi ötletek adhatnak némi inspirációt:

  • Ha nagy falfelület áll rendelkezésre, akkor egész bátran keverheted a kisebb és nagyobb pöttyöket. A nagy méretűeket célszerű elszórva felrakni, míg a kisebbeket egymáshoz közel is rakhatod.
  • Ha csak kisebb méretű falak állnak rendelkezésre, akkor a kisebb pöttyöket jobb preferálni.
  • Ha csak kiegészítésnek szánod őket, akkor szintén a kisebbek bizonyulnak jobb választásnak.

A kínálatot megtekintve biztosan beindul a fantáziád és tudni fogod, melyik passzol leginkább a babaszobába.

Kapcsolódó friss hírek