Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Bűnügy

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

Polgármester: gyermekeket próbáltak elrabolni idegenek két budakeszi óvoda környékéről

Polgármester: gyermekeket próbáltak elrabolni idegenek két budakeszi óvoda környékéről

Frissítés (11.09) – a rendőrség közlemény adott ki, cáfolták a polgármester hamis híresztelését, nem volt gyermekrablás Budakeszin:

„Kisgyermekeket próbáltak idegen férfiak magukkal vinni két budakeszi óvoda környékéről” – írta Facebook-oldalán Győri Ottilia, Budakeszi polgármestere.

A városvezető posztja szerint a rendőrség nyomoz, a településen pedig „biztonsági okokból a pénteki Márton-napi lampionos esti, utcai felvonulást és rendezvényt” lemondták.

Győri Ottilia azt ígérte, hogy biztonsági kamerát szereltetnek fel az összes budakeszi bölcsőde, óvoda és iskola bejáratához.

FRISS!https://www.facebook.com/gyoriottilia/posts/pfbid029YjkasTzLcsvdgmJBW3GoZWcq15TdpTvUs51zcLPZnfawXYCvMBdrZdTvQ2BDk…

Posted by Győri Ottilia hivatalos oldala on Wednesday, November 8, 2023

Korábban a Budakeszi Hír oldalon jelent meg egy – ellenőrizhetetlen hitelességű – felhívás. Az „egy édesanyának” tulajdonított beszámolóban azt írták:

„Egy 50-60 év közötti, teltebb, szakállas férfi szeretett volna egy óvodás kisfiút elvinni, úgy, hogy a gyermek személyes adataira(!) hivatkozott. Az óvónőknek ismeretlen volt a férfi, illetve a kisgyermek akit el akart vinni, éppen beteg volt és a szüleivel otthon tartózkodott.
Ugyanilyen személyleírással egy másik kisgyermek kezét próbálta megfogni, es a Szivárvány Óvoda elől elvinni a napokban, de megakadályozták a szülők.
Ha bárki felismeri az illetőt, látja a Budakeszi óvodák / iskolák előtt, hívja a 112-t AZONNAL!!!”

GYERMEKEKET PRÓBÁLTAK MEG ELRABOLNI BUDAKESZI ÓVODÁKTÓL2023. november 6-án kisgyermekeket próbáltak idegen férfiak…

Posted by Budakeszi Hír on Wednesday, November 8, 2023

Kapcsolódó friss hírek