Bulvár

Sokkoló: 14 év után visszatér a Győzike Show, itt lesz látható

Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Így örült Novák Katalin békepárti hadsereg főparancsnok, amikor megmutatták neki a gyilkoló eszközöket

Novák Katalin köztársasági elnök, a Magyar Honvédség főparancsnoka a NATO-erők részvételével megrendezett Adaptive Hussars 23 többnemzeti országos gyakorlat megnyitóján a hódmezővásárhelyi Zrínyi Miklós Laktanyában 2023. november 7-én.
Novák Katalin köztársasági elnök, a Magyar Honvédség főparancsnoka a NATO-erők részvételével megrendezett Adaptive Hussars 23 többnemzeti országos gyakorlat megnyitóján a hódmezővásárhelyi Zrínyi Miklós Laktanyában 2023. november 7-én. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A magyar kormány számára a béke megőrzése, Magyarország és a magyar emberek biztonsága a legfontosabb – magyarázta az operett-honvédelmi miniszter kedden Hódmezővásárhelyen.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf, aki Novák Katalin fideszes köztársasági elnök, a Magyar Honvédség főparancsnoka jelenlétében megnyitotta a NATO-erők részvételével megrendezett Adaptive Hussars 23 többnemzeti országos hadgyakorlatot, hangsúlyozta, a biztonságot csak egy jól kiképzett és felkészített honvédség tudja garantálni!

A miniszter kiemelte, Magyarország – szövetségeseivel szorosan együttműködve – „a minden biztonsági kihívással szemben megfelelő válaszokat adni képes, felkészült honvédséget épít”.

További idilli fotók a békepárti köztársasági elnök Facebook-oldalán:

Az elmúlt 30 év legnagyobb hadgyakorlata kezdődött – erről holnap a NATO főtitkárának is beszámolok majd Bizonytalan…

Posted by Novák Katalin on Tuesday, November 7, 2023

Kapcsolódó friss hírek