Bűnügy

Fejlemény a Szentesen, az utcán talált halott nő ügyében

Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Bulvár

Rogán Antal volt feleségével bulizott Rubint Réka, Sarka Kata és Vasvári Vivien

Meghalt Matthew Perry, a Jóbarátok Chandlerje

Matthew Perry, amerikai-kanadai színész, humorista, producer, forgatókönyvíró.
Matthew Perry, amerikai-kanadai színész, humorista, producer, forgatókönyvíró. Fotó: Reuters/Phil McCarten

54 éves korában elhunyt Matthew Perry kanadai-amerikai színész, producer, forgatókönyvíró, akit a Jóbarátok Chandlerjeként ismert meg a világ.

A színészre Los Angeles-i otthonában vasárnap helyi idő szerint hajnali 4 óra körül, egy jakuzziban találták rá, sem idegenkezűségre utaló nyomokat, sem kábítószert nem találtak a helyszínen – olvasható a Los Angeles Times cikkében.

„Lesújtott minket kedves barátunk, Matthew Perry halálhíre. Matthew hihetetlenül tehetséges színész volt, kitörölhetetlen tagja a Warner Bros. televíziós csoport családjának. Komikus zsenialitásának hatása világszerte hatást gyakorolt, öröksége sokak szívében él tovább. Ez egy szívszorító nap, szeretettel küldjük a családjának, szeretteinek és minden hűséges rajongójának” – írta közleményben a Warner Bros Television Group.

„Emberek százmillióit örvendeztette meg világszerte a tökéletes komikus időzítésével és fanyar humorával világszerte. Öröksége számtalan generáción keresztül fog tovább élni”

– nyilatkozta a Jóbarátok összes, 10 évadát sugárzó NBC.

Matthew Langford Perry a Massachusetts-i Williamstownban született 1969. augusztus 19-én. A Jóbarátok mellett Szerepelt a Bolond szél fúj (1997), a Hajszál híján hősök (1998), a Bérgyilkos a szomszédom (2000) és a Megint 17 (2009) című filmekben, 2010-ben a Fallout: New Vegas videójáték egyik szinkronhangja volt. Látható volt továbbá az A színfalak mögött (2006–2007) és a Csoportban marad (2012–2013) című produkciókban.

Kapcsolódó friss hírek