Belföld

Fotók: Orbán Viktor feleségével bulizott Magyar Péter

Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Bulvár

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

Tóth Gabi nagyon beteg, orvosi kezelést kap

Tóth Gabi kormánypárti muzsikusnő.
Tóth Gabi kormánypárti muzsikusnő. Fotó: TV2

Már a múlt vasárnapi Sztárban Sztár leszek! alatt is betegeskedett Tóth Gabi, aki az adás után egyből orvosi segítséget kért, állapota azonban mostanra még súlyosabbra fordult – írja a Bors.

A fideszes énekesnő lapinformációk szerint a manduláját fájlalta, igyekezett házi praktikákkal megálljt parancsolni a gyulladásnak, de a jelek szerint nem járt sikerrel.

„Tóth Gabi súlyos mandulagyulladással küzd, ami azóta sajnos még rosszabb lett. […] A vasárnapi adás után rögtön kórházba ment, hogy megvizsgálják és elkezdjék az orvosi kezelést, amelynek leszervezésében a TV2 is maximálisan Gabi mellett áll és segíti”

– közölte a kormánypárti tévécsatorna sajtóosztálya.

Hozzátették, a művésznő torkán lévő tályog azonnali orvosi beavatkozást igényelt, a kezelések folyamatban vannak, de Gabi azt ígérte, ő is mindent megtesz azért, hogy vasárnap már ott ülhessen az élő adásban.

„A csatornától folyamatosan tartjuk vele a kapcsolatot, viszont mivel az elmúlt fél napban nem érték el az énekesnőt, bizonytalanná vált, hogy valóban ott tud-e lenni vasárnap. Az utolsó információk szerint nagy fájdalmai vannak” – idézte a Bors a TV2 sajtóosztályának közleményét, vagyis hogy Tóth Gabi felépül-e vasárnapra, az egyelőre még kérdéses.

Kapcsolódó friss hírek