Bűnügy

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

Kubatov Gábor ég, mint a rongy: Tarlós idején készült képpel próbálta lejáratni Karácsony Gergelyt

Nincs nap hazug fideszes nélkül.

Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója és alelnöke, a Ferencvárosi Torna Club elnöke.
Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója és alelnöke, a Ferencvárosi Torna Club elnöke. Fotó: Facebook/Kubatov Gábor

A budapesti hajléktalanok és persze Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester ellen próbált hangulatot kelteni egy aluljáróban készült fotóval Kubatov Gábor, a Fidesz alelnöke, aki a Ferencváros focicsapatának elnöke is egyben.

„Soha nem látott mélypontra lökték Karácsonyék Budapest köztisztasági helyzetét. Ön mit szól hozzá, hogy a baloldal hajléktalanokkal árasztotta el Budapestet?”

– érdeklődött Kubatov Gábor Facebook-bejegyzésében, mintha Karácsony előtt nem létezett volna hajléktalanság, vagy mintha „a baloldalnak” az lenne a heppje, hogy minél többen éljenek az utcán.

Soha nem látott mélypontra lökték Karácsonyék Budapest köztisztasági helyzetét. Ön mit szól hozzá, hogy a baloldal hajléktalanokkal árasztotta el Budapestet?

Posted by Kubatov Gábor on Wednesday, October 25, 2023

A Vastagbőr észre is vette, hogy a fotón látható McDonald’s-reklám biztos, hogy nem mai: a hirdetményen szereplő Bacon Clubhouse szendvics ugyanis Magyarországon 2015-ben volt kapható, utána pedig egy ideig 2016-ban, majd egy rövid ideig 2018-ban is, azóta viszont nem. Vagyis

„Kubatov Gábor egy legjobb esetben is öt évvel ezelőtt készült fotóval illusztrálta az ellenzéki városvezetés rombolását, a kép elkészültekor az a Tarlós István volt Budapest főpolgármestere, akit épp Kubatov pártja, a Fidesz támogatott”

– vonta le a következtetést a blog.

“A háttérben a McDonald’s reklámja látható, konkrétan egy Bacon Clubhouse névre hallgató szendvicsük hirdetése. Ez a…

Posted by Vastagbőr on Thursday, October 26, 2023

Kubatov posztjához a felhasználók sorra kommentelik be a lebukást igazoló cikkeket, amire a fideszes politikus kitiltással reagál – gyakorlatilag elismerve, hogy hazug képpel igyekezett a hajléktalanok és Karácsony Gergely ellen uszítani.

Kapcsolódó friss hírek