Baleset

Káosz, tömegbaleset az M7-esen Velencénél, több tucat jármű érintett

Baleset

Tragikus baleset Földes és Báránd között: két kisbusz ütközött össze

Bűnügy

„Válogatott fenyegetéseket” kap, 24 órás védelmet javasoltak Magyar Péternek

Robbantás történt Esztergomban, egy rendőr meghalt, többen megsérültek

RövidenRöviden
Rendőrautók egy robbantás helyszínén Esztergom külterületén 2023. szeptember 20-án.
Rendőrautók egy robbantás helyszínén Esztergom külterületén 2023. szeptember 20-án. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Meghalt egy rendőr egy robbantásban Esztergom külterületén szerdán, további 6-7 ember pedig súlyosan megsérült. Az M1 állami propagandacsatorna esti híradójában elhangzott, a helyszínen rendőrségi akció zajlik, a robbantás helyszínét a rendőrség hermetikusan lezárta. A Központi Nyomozó Főügyészség későbbre ígért tájékoztatást.

A közmédia értesülései szerint egy rendőr meghalt, miközben intézkedtek egy családi háznál, ahol a fenyegető – az eddigi információk szerint – felrobbantott egy ismeretlen tárgyat. Az ügyészség vizsgálatot indított az ügyben: hivatalos személy elleni erőszak minősített esete miatt.

Az M1 tudósítója azt mondta, hogy sajtóértesülések szerint egy férfi Esztergom külterületi, nem túl sűrűn lakott részén szerda délután folyamatosan robbantással fenyegetőzött, és fenyegetését be is váltotta. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy amit felrobbantott, az egy gázpalack volt-e, vagy valamilyen robbanószerkezet.

Értesülések szerint a helyszínre nagy erőkkel vonult ki a rendőrség és a katasztrófavédelem is. A közmédia munkatársa több szirénázó mentőautót is látott a helyszínen, és elmondta, hogy a Terrorelhárítási Központ munkatársai senkit sem engednek a helyszín közelébe.

Az esztergomi kórházban ágyakat tesznek szabaddá, orvosokat hívnak be, a robbantás környékét 300 méteres körzetben lezárták.

Ismert, jelenleg Esztergomban, egy luxushotelben, kordonok között elbarikádozva bujkál a Fidesz-KDNP krémje is, a frakció kihelyezett ülésén.

A hvg.hu úgy tudja, Pintér Sándor belügyminiszter – aki szintén Esztergomban tartózkodik a kihelyezett ülésen – a helyszínre tart.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Fegyverrel túszul ejtettek egy fiatal nőt a VII. kerületben

Kordonok mögé bújtak a fideszes politikusok a kihelyezett frakcióülésen Esztergomban

Orbán Viktor megszólalt az Esztergomban történt robbantás kapcsán

Bankjegyekkel kitömött zsebekkel érkezett haza a strici Svájcból, a reptéren fogták el

„8-10 métert repültek” a rendőrök a detonáció következtében – Megszólalt a TEK az esztergomi robbantásról

Mi történt? Leáll a termelés az esztergomi Suzuki gyárban