Bűnügy

Robbantás történt Esztergomban, egy rendőr meghalt, többen megsérültek

Bűnügy

Fejbe lőtte magát egy férfi Budán, a szomszédok hallották a lövést

Bűnügy

Orbán Viktor megszólalt az Esztergomban történt robbantás kapcsán

Lövöldözés volt Szeged belvárosában, két férfit elfogtak

RövidenRöviden
Lövöldözés volt Szeged belvárosában, két férfit elfogtak

Elfogtak a rendőrök két férfit, akik egy társaság tagjaiként szamurájkarddal, késsel és gumilövedékes fegyverrel akartak adósságot behajtani még pénteken egy ismerősüktől Szeged belvárosában.

A rendőrség mai közlése szerint péntek késő délután több bejelentés is érkezett a 112-es segélyhívó számra, mely szerint Szeged belvárosában lövéseket hallottak. Néhány perc után azonban az elkövetők és a sértett is elmenekült.

A helyszínre irányított rendőrök azonnal megkezdték az adatgyűjtést és a tanúkutatást. A beszerzett információk alapján megtalálták a sértettet, aki csak annyit volt először hajlandó közölni, hogy sérülései gumilövedékes fegyvertől származnak, egyébként nem akart a rendőrökkel együttműködni. Ennek ellenére sikerült azonosítani a támadóit, akik közül kettőt már elfogtak.

Kiderült, hogy a társaság egy jogosnak tartott adósságot akart behajtani a sértetten és annak családján úgy, hogy kést, szamurájkardot és gumilövedékes fegyvert vettek magukhoz.

A rendőrség csoportosan és felfegyverkezve elkövetett önbíráskodás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást. A már elfogott férfiakat a nyomozók őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatásukat. Társaikat szintén azonosították, őket még keresik.

Ezek is érdekelhetnek

Tigrisszúnyogok miatt nem adhatnak vért a XVI. és a XXII. kerületben élők, valamint a szegediek sem

Megpróbálta megölni alvó férjét egy nő Szegeden

Szörnyű baleset az M5-ösön Kecskemétnél, hárman meghaltak – fotók

Robbantással fenyegetőzött egy férfi Kisbajcson, egy nappal az esztergomi tragédia után

Kukásokra lőttek Budapesten, ketten kórházba kerültek

Meghalt egy szegélykőnek ütköző motoros Szegeden