Baleset

Holtan esett össze egy 12 éves diák Tiszadadán, az iskolában

Baleset

Meghalt egy biciklis, miután autóval ütközött Szarvason

Bűnügy

Börtönőrök életveszélyesen megvertek egy fogvatartottat, őrizetbe vették őket

Orbán Viktor megérkezett Kötcsére, a Polgári Piknikre

RövidenRöviden
Orbán Viktor miniszterelnök érkezik a Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényére, a Polgári Piknikre a kötcsei Dobozy-kúriához 2023. szeptember 9-én.
Orbán Viktor miniszterelnök érkezik a Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényére, a Polgári Piknikre a kötcsei Dobozy-kúriához 2023. szeptember 9-én. Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Ma tartják Kötcsén, a Dobozy-kúriában a fideszesek évi rendes „kötetlen hangulatú, piknik jellegű találkozóját”, az eseményre az MTI fotósa szerint Orbán Viktor is megérkezett.

Újra itt! 😎

Posted by Orbán Viktor on Saturday, September 9, 2023

A Polgári Magyarországért Alapítvány által szervezett rendezvényen más fotók alapján ott van Eperjes Károly Kossuth-díjas színművész, Mráz Ágoston Sámuel, a Fidesz-közeli Nézőpont Intézet vezetője, Dörner György Kossuth-díjas színművész, Kelemen Hunor, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség elnöke, Schmitt Pál bukott köztársasági elnök, Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház vezérigazgatója, Szalai Zoltán, a Mathias Corvinus Collegium főigazgatója és Nyitrai Zsolt, a miniszterelnöki főtanácsadó is, hogy csak az állami hírügynökség által hirtelen lefotózott méltóságosokat említsük.

A Telex azt írta, hogy a DK-s Dobrev Klára is felbukkant a környéken, de a cikkből kiderül, hogy csak egy újabb agyhalott shitpostról van szó: Dobrevék a közelben laknak, azért fotózhatták le, amint elhajt a kúria előtt.

Ezek is érdekelhetnek

Orbán Viktor elutazott

Felmondott a státusztörvény miatt, buszsofőr lett nettó 5-600 ezerért a Földes Ferenc Gimnázium tanára

Orbán Viktor megcsiklandozta a nyugdíjasokat: novemberben kemény vagyonokat visz a postás

Orbán, miután az EU legmagasabb inflációját szakította a magyarok nyakába bejelentette, hogy a kormány átvette az infláció elleni küzdelem feladatát

Mi történt? Pintér Sándor azonnali hatállyal, indoklás nélkül fontos vezetőket rugdosott ki szombaton

Uniós biztossal tárgyalt Orbán Viktor