Bűnügy

Úgy összevertek egy DK-s képviselőjelöltet, hogy kórházba kellett vinni

Baleset

Meghalt egy horgász a balatoni pontyfogó versenyen

Bűnügy

A WC-be fojtotta, megpróbálta lehúzni csecsemőjét egy 15 éves kollégista lány Pécsen

Orbán Viktor megérkezett Kötcsére, a Polgári Piknikre

Orbán Viktor miniszterelnök érkezik a Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényére, a Polgári Piknikre a kötcsei Dobozy-kúriához 2023. szeptember 9-én.
Orbán Viktor miniszterelnök érkezik a Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényére, a Polgári Piknikre a kötcsei Dobozy-kúriához 2023. szeptember 9-én. Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Ma tartják Kötcsén, a Dobozy-kúriában a fideszesek évi rendes „kötetlen hangulatú, piknik jellegű találkozóját”, az eseményre az MTI fotósa szerint Orbán Viktor is megérkezett.

Újra itt! 😎

Posted by Orbán Viktor on Saturday, September 9, 2023

A Polgári Magyarországért Alapítvány által szervezett rendezvényen más fotók alapján ott van Eperjes Károly Kossuth-díjas színművész, Mráz Ágoston Sámuel, a Fidesz-közeli Nézőpont Intézet vezetője, Dörner György Kossuth-díjas színművész, Kelemen Hunor, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség elnöke, Schmitt Pál bukott köztársasági elnök, Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház vezérigazgatója, Szalai Zoltán, a Mathias Corvinus Collegium főigazgatója és Nyitrai Zsolt, a miniszterelnöki főtanácsadó is, hogy csak az állami hírügynökség által hirtelen lefotózott méltóságosokat említsük.

A Telex azt írta, hogy a DK-s Dobrev Klára is felbukkant a környéken, de a cikkből kiderül, hogy csak egy újabb agyhalott shitpostról van szó: Dobrevék a közelben laknak, azért fotózhatták le, amint elhajt a kúria előtt.

Kapcsolódó friss hírek