Időjárás

Ezt az időjárást már nem hiszed el – mutatjuk a hétvége friss előrejelzését

Bűnügy

Börtönőrök életveszélyesen megvertek egy fogvatartottat, őrizetbe vették őket

Időjárás

Hidegfront érkezik szombaton, látszik már a lehűlés

Megerőszakoltak egy nőt Pomázon

RövidenRöviden
Megerőszakoltak egy nőt Pomázon
Fotó: police.hu

Szolgálati kutyája segítségével fogta meg egy rendőr azt a 28 éves férfit, aki a gyanú szerint erőszakoskodott egy nővel Pomázon, majd menekülni próbált. Dakota – a kutya – közel 2 kilométerre a helyszíntől állította meg az erőszakoskodót.

A police.hu beszámolója szerint az eset még augusztus 27-én este történt Pomázon.

„Nem akarom, hagyj békén, nem akarom!”

– figyelt fel a nő kiáltásaira egy kutyasétáltató pár, majd elindultak a hangok irányába, és egy erdős-bokros részen egy földön fekvő, hiányos öltözetű nő és a fölé tornyosuló félmeztelen férfi látványával szembesültek. Mielőtt a támadó elmenekülhetett volna, egyikük lefotózta, párja közben hívta a rendőrséget.

Egy törzszászlós két kollégájával, és aznapi társával, Dakotával indult a helyszínre. Míg a kollégák gondjaikba vették az áldozatot és információkat gyűjtöttek a bejelentőktől, Dakota gazdájával eredt a menekülő után. Szinte házról házra jártak, a telefonos képet mutogatva rótták a kilométereket. A Határ útnál aztán, egy padnál feltűnt a mintás nadrágos férfi, a rendőr felszólításait azonban nem követte. Mikor elindult felé, Dakota közbelépett, pillanatokkal később pedig B. Richárd már a földön hasalt megbilincselve – olvasható a rendőrség beszámolójában.

A férfi kihallgatásán tagadta, hogy 46 éves áldozatát az „enyém leszel!” felkiáltással a bokorba lökte, lehúzta ruháját, majd megerőszakolta, bár az elfogyasztott ital mennyisége miatt saját bevallása szerint „estek ki dolgok”.

B. Richárddal szemben a további eljárást szexuális erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt a Szentendrei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

Ezek is érdekelhetnek

Bomló holttestet találtak egy csepeli gyártelepen, egy nyáron eltűnt 21 éves férfi maradványai kerültek elő

Börtönőrök életveszélyesen megvertek egy fogvatartottat, őrizetbe vették őket

Több mint 2,5 milliárd forintból újította meg négy áruházát a Spar

Rommá tört egy autó Pomáznál, meghalt a sofőr

Megégett két gyermek Pomázon, nyomoz a rendőrség

Két üzletet és egy lottózót akart kirabolni Pomázon egy fegyveres