Bulvár

Sokkoló: 14 év után visszatér a Győzike Show, itt lesz látható

Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Bulvár

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

Megerőszakoltak egy nőt Pomázon

Megerőszakoltak egy nőt Pomázon
Fotó: police.hu

Szolgálati kutyája segítségével fogta meg egy rendőr azt a 28 éves férfit, aki a gyanú szerint erőszakoskodott egy nővel Pomázon, majd menekülni próbált. Dakota – a kutya – közel 2 kilométerre a helyszíntől állította meg az erőszakoskodót.

A police.hu beszámolója szerint az eset még augusztus 27-én este történt Pomázon.

„Nem akarom, hagyj békén, nem akarom!”

– figyelt fel a nő kiáltásaira egy kutyasétáltató pár, majd elindultak a hangok irányába, és egy erdős-bokros részen egy földön fekvő, hiányos öltözetű nő és a fölé tornyosuló félmeztelen férfi látványával szembesültek. Mielőtt a támadó elmenekülhetett volna, egyikük lefotózta, párja közben hívta a rendőrséget.

Egy törzszászlós két kollégájával, és aznapi társával, Dakotával indult a helyszínre. Míg a kollégák gondjaikba vették az áldozatot és információkat gyűjtöttek a bejelentőktől, Dakota gazdájával eredt a menekülő után. Szinte házról házra jártak, a telefonos képet mutogatva rótták a kilométereket. A Határ útnál aztán, egy padnál feltűnt a mintás nadrágos férfi, a rendőr felszólításait azonban nem követte. Mikor elindult felé, Dakota közbelépett, pillanatokkal később pedig B. Richárd már a földön hasalt megbilincselve – olvasható a rendőrség beszámolójában.

A férfi kihallgatásán tagadta, hogy 46 éves áldozatát az „enyém leszel!” felkiáltással a bokorba lökte, lehúzta ruháját, majd megerőszakolta, bár az elfogyasztott ital mennyisége miatt saját bevallása szerint „estek ki dolgok”.

B. Richárddal szemben a további eljárást szexuális erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt a Szentendrei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

Kapcsolódó friss hírek