Gazdaság

Hamarosan kiderülhet, miért emelte Orbán hétszeresére a gáz árát

Bűnügy

A WC-be fojtotta, megpróbálta lehúzni csecsemőjét egy 15 éves kollégista lány Pécsen

Baleset

Nagy baleset az M7-es autópályán, Balatonvilágosnál

Öngyilkosság a Mammutnál, egy idős ember ugrott le a negyedikről

Öngyilkosság a Mammutnál, egy idős ember ugrott le a negyedikről
Fotó: police.hu

Öngyilkos lett egy 76 éves férfi szerdán, nem sokkal 13 óra után Budapesten: a Mammut bevásárlóközpont mögötti piactér Lövőház utcai oldalán, a negyedik emeletről vetette magát a mélybe.

A Bors úgy értesült, a férfi a belső, nyitott lépcsőházon keresztül jutott fel a negyedik emeletre, ahonnan levetette magát, és egy étterem nyitott terasza elé esett; nem élte túl a zuhanást. A helyszínre érkező rendőrök kordonokkal kerítették el a területet.

A szomszédos plázában – bár ez az eset most nem ott történt – az elmúlt időszakban egymást értéik a tragikus esetek. Július végén egy nő ugrott le a Mammut legfelső emeletéről, május végén pedig egy férfi zuhant le.

A 24.hu összesítése szerint az elmúlt 13 évben már heten végeztek magukkal a budai bevásárlóközpontban.

A pláza vezetősége a legutóbbi esetet követően közleményt adott ki, miszerint szakértői csoportot állítottak fel – többek között pszichológus, viselkedéskutató és építészek részvételével –, hogy megvizsgálják, lehetségesek-e további intézkedések, amelyeket bevezethetnek a hasonló esetek elkerülése érdekében.

Ha te is úgy érzed, hogy segítségre lenne szükséged, hívd a 116-123 ingyenes lelki elsősegély számot és olvasd el ezt az oldalt! Ha másért aggódsz, itt találsz segítséget.

Kapcsolódó friss hírek