Külföld

Mi történik? Magyarországra jön a kínai elnök

Bűnügy

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Bűnügy

Úgy összevertek egy DK-s képviselőjelöltet, hogy kórházba kellett vinni

20 centis késsel kergette élettársát egy férfi Egyházasrádócon, a szomszéd mentette meg a nő életét

20 centis késsel kergette élettársát egy férfi Egyházasrádócon, a szomszéd mentette meg a nő életét
Fotó: Unsplash

Kedd este bejelentés érkezett a rendőrségre, miszerint egy férfi késsel támadt élettársára a Vas megyei Egyházasrádócon.

A rendőrség tájékoztatása szerint a férfi egy 20 centi pengehosszúságú késsel, családi házuk udvarán támadt élettársára, több esetben próbálta megszúrni őt. A nő védekezett, így a késszúrások nem érték el a testét. A szomszéd sietett segítségére, mire a támadó férfi elmenekült.

A 35 éves támadót a rendőrök másfél órán belül elfogták a falu külterületén. A nyomozók emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, melynek során a férfi beismerő vallomást tett. Őrizetbe vétele mellett kezdeményezték letartóztatását.

Az elmúlt napokban egymást érik a súlyos agresszióról beszámoló hírek. Ahogy azt mi is megírtuk, Pécsett a gyanú szerint egy 20 éves fiatal gyilkolt meg egy 65 éves férfit hétfőn. Szombaton egy 18 éves fiatalt késeltek halálra Tiszanánán, ugyanezen a napon Tápiószelén egy 60 éves férfi 58 éves öccsét szúrta halálra egy konyhakéssel, a Tolna megyei Regölyben pedig egy 42 éves férfi egy farúddal ütötte agyon bátyját, majd testét elásta az udvaron.

Kapcsolódó friss hírek