Bűnügy

Úgy összevertek egy DK-s képviselőjelöltet, hogy kórházba kellett vinni

Bulvár

47 évesen elhunyt a magyar testépítés legendás alakja

Bulvár

Rogán Antal volt feleségével bulizott Rubint Réka, Sarka Kata és Vasvári Vivien

Saját öccse ölte meg, majd ásta el testvérét Regölyben

Saját öccse ölte meg, majd ásta el testvérét Regölyben
Fotó: police.hu

Egy hónapra elrendelte a Szekszárdi Járásbíróság nyomozási bírája annak a 42 éves férfinak a letartóztatását, aki a megalapozott gyanú szerint megölte bátyját, majd elásta az udvarukon.

A Tolna Vármegyei Főügyészség hétfői közleményében azt írta: a közös háztartásban élő testvérpár fiatalabbik tagja a múlt héten fejbe ütötte bátyját egy nyolcvan centiméteres farúddal, aki ennek következtében meghalt. A gyanú szerint

az elkövető a holttestet zsákba tette, majd a ház udvarán egy gödörbe helyezte, azután ruhákkal, ágyneműkkel és földdel fedte be.

A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a férfit emberölés megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A járásbíróság egy hónapra rendelte el a gyanúsított letartóztatását.

A rendőrség múlt szombati közlése szerint egy nappal korábban érkezett bejelentés hozzájuk, hogy egy 43 éves helyi lakost már több mint egy hónapja nem láttak. Az eltűnt férfi udvarán a nyomozók egy férfi holttestét találták meg. A helyszínre igazságügyi orvosszakértő érkezett, aki nem zárta ki az idegenkezűséget. A rendőrök ezután keresték meg az elhunyt testvérét.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!