Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Bulvár

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

Kirúgták Pálffy Istvánt a Hír TV-től, miután pedofilok mentegetésével debütált első adásában

16 év után kapott ismét főműsoridős, esti műsort, egy adás erejéig bírta.

Részlet a Hír TV műsorából.
Részlet a Hír TV műsorából.

Tizenhárom év után tért vissza a tévézéshez Pálffy István korábbi KDNP-s képviselő. Az orbánista médiasztár a Hír TV-nél állítólag 3 milliós sztárgázsit markolhat fel, de már az első műsorában úgy beégett, hogy a csatorna törölte a felvételt a Youtube-ról.

Frissítés! A Blikk értesülései szerint Pálffy Istvánt azonnali hatállyal kirúgták a Hír TV-től.

Pálffy István Márki-Zay Pétert interjúvolta a pártja, a Mindenki Magyarországa Mozgalom irányvonalairól, egész pontosan arról, hogy mi különbözteti meg őket a többi ellenzéki párttól. Márki-Zay szerint a válasz az „önzetlen kiállás” minden megsértett, meghurcolt társadalmi csoport mellett, mint például a tanárok, egészségügyi- és rendvédelmi dolgozók vagy a diákok. Az ellenzéki politikus említette még a tavaly agyonszívatott katás vállalkozókat és Hadházy Ákost, aki képviselőként sokáig nem tehette le az esküjét.

Pálffy ezután ravaszul a pedofília felé terelte a témát, hátha sikerül csőbe húznia interjúalanyát (vagy tényleg komolyan gondolta, ki tudja nála…):

„Én erre egy másik példát akartam hozni, és hozom is, hogy mondjuk, ugye, van az, hogy, ugye, bizonyos türelemmel kétségkívül kell lenni egy olyan betegség felé, iránt, mint a pedofiloké, és ugyanakkor ott vannak a gyermekeik”

– vetette fel Pálffy István, de Márki-Zay Péter átlátott a szitán, és visszakérdezett: „Bocsánat, milyen türelemmel kell lenni a pedofília felé?”

Pálffy erre megismételte, hogy „a pedofil betegség felé”, majd Márki-Zay újabb visszakérdezésére azzal ködösített, hogy „mert minden beteggel szemben türelmet kell tanúsítani”.

Az ellenzéki politikus végül bevitte a kegyelemdöfést azzal, hogy a pedofilokhoz hasonlóan a tömeggyilkosokkal szemben sem kell türelmet tanúsítanunk. Pálffy ezután még hablatyolt valamit a „gyerekek védelméről”:

„Nem is azt mondom, hogy kizárólag türelmesnek kell lenni, én azt mondom, hogy nem lehet szembeállítani egy másik csoporttal. Tehát itt a gyerekek védelméről van szó.”

Majd Márki-Zay lecsapta a magas labdát: „Nem lehet kérdés, hogy a pedofilokkal szemben a gyerekeket kell megvédenünk, ezért is kell rendszerváltás.” Majd amikor Kaleta Gábor ügyével példálózott, Pálffy azt azzal akarta elintézni, hogy az egy „konkrét régi ügy”.

A Hír TV végül annyira cikinek érezhette Pálffy István megsemmisülését, hogy azóta a Youtube-csatornájáról is törölte az interjút, Márki-Zay oldalán azonban továbbra is megtekinthető a jelenet, a lényeg 4:14-től:

Kapcsolódó friss hírek