Kultúra

Tömeges kirúgás kezdődött a Petőfi Rádiónál, a zenei szerkesztő is ment a levesbe

Baleset

Holtan esett össze egy 12 éves diák Tiszadadán, az iskolában

Időjárás

Hidegfront érkezik szombaton, látszik már a lehűlés

Abszurd: 8,8 milliárd forintot követel a bank egy magánszemélytől

Bottyán RóbertBottyán Róbert
Abszurd: 8,8 milliárd forintot követel a bank egy magánszemélytől
Fotó: UniCredit

Fehér Tibor minden bizonnyal a leginkább eladósodott magyar magánszemély, ugyanis a bankszámlája 8,8 milliárd forintos mínuszban van. A férfi szerint ő nem tartozik senkinek, de egy nap arra ébredt, hogy horribilis pénzt zárolt a bank számláján.

Tibor a Blikknek elmondta: három hónapja nyitott számlát az Unicreditnél, havonta 200 ezer forint érkezett rá egy cégtől és két átutalás magánszemélyektől, összesen 1,1 millió forintot tartott rajta. Majd egy átutalást szeretett volna indítani, ám kiderült, hogy zárolták a számláját, ugyanis 8.887.777.260,63 forintos mínuszt mutatott az egyenleg.

Hiába próbált magyarázatot keresni az esetre, csak azt tudták neki mondani megnyugtatásként, hogy a banknál töltött évtizedek alatt még senki nem találkozott ilyesmivel.

Hiába kérdezte a pénzintézetet, konkrét határidőt sem tudtak neki arra mondani, hogy mikorra vizsgálják ki az esetét, és személyesen is csak azzal nyugtatták, hogy valószínűleg valamilyen technikai hiba történhetett.

Ezek is érdekelhetnek

Várkonyi Andrea: „A férjemet bizonyos dolgokra nem nehéz rávenni”

Kocsis Máté, miután Varga bedöntötte az OTP árfolyamát: az csak a pénzügyminiszter magánvéleménye volt, hogy emelni kell a bankadót

Orbán, miután az EU legmagasabb inflációját szakította a magyarok nyakába bejelentette, hogy a kormány átvette az infláció elleni küzdelem feladatát

Mi történik? Tóth Gabi ma újra Krausz Gábor mellett tűnik fel

Buszon indult be a szülés Budapesten, a sofőr segített világra hozni a babát

Kihúzta a KSH a júliusi bruttó nyerőszámokat: 5, 5, 9, 1, 0, 0