Baleset

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Bűnügy

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Bűnügy

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Jutalomfalat – kulcs a helyes viselkedésformák tanításához

Jutalomfalat – kulcs a helyes viselkedésformák tanításához

Egy kutyával öröm együtt élni. Számos fantasztikus közös programot tudtok együtt csinálni, ám ehhez az is kell, hogy az eb megfelelően tudjon viselkedni a fajtársaival és a gazdikkal is. Éppen ezért a szőrös pajtásoknak meg kell tanulniuk számos szabályt. Ehhez pedig a jutalomfalatok nagyon fontos segítőtársai a gazdiknak.

Nyugodtan építhetsz a kifinomult ízlésükre

A Falatozoo.hu állateledel webáruház jutalomfalatai nem csupán finom csemegék a kedvencednek, de hatékonyan be is tudod vetni ezeket, ha éppen a trükkök tanítása a célod. Hiszen egyértelmű, hogy a pozitív megerősítéssel sokkal hatékonyabban tudod a szőrös barátoddal megértetni, hogy mi az, amit helyesnek tartasz és mi az, amit egyáltalán nem. Hidd el, ez a fajta jelzés nagyon is hatékonyan tud működni náluk.

A kutyánál, ha jól használod, a jutalomfalatok olyan ajtókat nyithatnak meg, amelyek erősíthetik a tappancsosod veled való kapcsolatát, és egyben persze a kiváló minőségű összetevőkből álló eleségek a napi étkezések remek kiegészítői is egyben.

Motiválj a jutalomfalatokkal

A jutalomfalatokat egyfajta szeretnyelvként is értelmezhetjük a kutyusok szemszögéből. A motivációt nagyon sokan kutatták már és ugyanúgy, mint a gyermeki tanulás esetében, az ebeknél is nagyon jól működik. Például ha kevésbé akar együttműködni egy tappancsos, akkor a finom jutalomfalatokkal máris sokkal nagyobb kedvre lehet deríteni az ebet, s ő emiatt majd hajlandó lesz részt venni a tevékenységekben.

Nem utolsósorban pedig számukra is sokkal jobban és egészségesebben telik az idő, ha új dolgokat tanulnak. A fizikai és a szellemi stimuláció ugyanis fiatalon tart mindenkit: gazdit is és a kutyát is. Ez a jól megválasztott, ízletes jutalomfalattal pedig nem is lesz nehéz.

Csak kiváló összetevőkből

Persze a jutalomfalatok akkor igazán hatékonyak, ha remek összetevőikkel plusz egészséges tápanyagokkal látják el az okos és együttműködő kutyusokat. A speciális termékekkel akár még azt is elérhetik az okos gazdik, hogy a szőrzet jobban csillogjon, vagy az alkalmazott termék egyben a fogtisztítást is megoldja. Krémes állagú jutalomfalatokat is vásárolhatsz már akár a Falatozoo.hu állateledel webáruházban is, amelyeket egyenesen a csomagolásból adagolhatsz kis vagy nagyobbacska kedvencednek. Imádni fog érte.

Kiegészítő táplálékforrásként is tekinthetsz persze a jutalomfalatokra, amelyekkel például az esetleg több energiát igénylő napokon kényeztetheted a szőrös pajtásodat. Igazán nagy segítséget jelenthet ez egy hosszabb kiránduláson, amikor már biztos korog az az üres ebpocak.

A jutalomfalatokat adhatod bármikor a pajtásodnak, ha ki szeretnéd fejezni felé, hogy mennyire szereted őt, vagy mennyire elégedett vagy vele. Mivel könnyű magaddal vinni, kis helyen elfér és nem koszol, ideális mindig magadnál tartani belőle a kutyasuliban és minden közös programon.

Kapcsolódó friss hírek