Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Belföld

Titkos kormányhatározat jutott el Magyar Péterhez, kiderült Orbánék terve

Bulvár

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

Vadállat dél-koreai Komáromban: targoncással nyomatta össze beosztottját egy férfi, eltűnt az országból

A targonca vezetője vette észre, hogy valaki kiabál a zsákban.

Vadállat dél-koreai Komáromban: targoncással nyomatta össze beosztottját egy férfi, eltűnt az országból
Fotó: ugyeszseg.hu

Szemeteszsákba kényszerítette, majd kis híján halálra nyomatta a targoncással a takarítóját egy dél-koreai férfi Komáromban – számolt be a horroresetről a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség szerdai közleménye.

A vádirat szerint a kegyetlenkedés még 2020-ban történt, amikor a vádlott és a sértett együtt dolgoztak egy komáromi csarnok építési területén. A sértett takarítóként végezte a munkáját, melyet a vádlott felügyelt. A férfi május 9-én délután ismeretlen okból arra utasította a sértettet, hogy másszon bele a szemét gyűjtésére szolgáló takarófóliába. A sértett azonban nem akart a zsákba lépni, de a vádlott betolta őt, majd

intett a csarnokban munkát végző targoncásnak, hogy a targoncával menjen oda, és nyomja össze a zsákot.

A targoncát vezető férfi nem tudott arról, hogy a zsákban egy ember tartózkodik, ezért a targonca villáival megkezdte a zsák összelapítását, majd a sértett kiabálására abbahagyta a műveletet. A vádlott és egy másik férfi ekkor kiszabadította a sértettet a takarófóliából, a targoncát vezető férfi pedig telefonon értesítette a mentőszolgálatot.

Az ügyészség közleménye megjegyzi, a bántalmazás módja – az életfontosságú szervek károsodása miatt – alkalmas volt halált okozó sérülés okozására.

A Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség emberölés bűntettének kísérlete miatt nyújtott be vádiratot az azóta már Dél-Koreában, ismeretlen helyen tartózkodó férfival szemben. indítványozták, hogy a Tatabányai Törvényszék a férfit távollétében börtönbüntetésre és Magyarország területéről történő kiutasításra ítélje.

A nyomozó hatóság a honlapján megosztotta a helyszíni szemle során készült fotókat is. Ezeken az elkövetéshez használt targonca, a zsák, valamint az a konténer látható, amiben a sértett feküdt.

Kapcsolódó friss hírek