Bűnügy

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Borkai Zsolt is pálcát tört Tóth Gabiék válása felett

Nyilatkozott a szakértő.

Borkai Zsolt megválasztott, de a posztjáról november 8-án délutáni határidővel lemondó polgármester beszél a Győri Közgyűlés alakuló ülésén a városháza dísztermében 2019. november 7-én. Mellette Fekete Dávid (Fidesz-KDNP) alpolgármester.
Borkai Zsolt megválasztott, de a posztjáról november 8-án délutáni határidővel lemondó polgármester beszél a Győri Közgyűlés alakuló ülésén a városháza dísztermében 2019. november 7-én. Mellette Fekete Dávid (Fidesz-KDNP) alpolgármester. Fotó: MTI/Krizsán Csaba

„Megkérdezem, hogy az kiállhat [az emberek elé], aki isten színe előtt kimondta a boldogító igent, utána pedig elválnak egymástól? Vagy ezzel minden rendben van?”

tette fel a Népszava érdeklődésére a negyvenmilliós kérdést Borkai Zsolt, Győr korábbi polgármestere, aki anno keresztény-konzervatív, izé, családos fideszes politikusként mutatta meg, hogyan mulat kurvákkal az Adrián egy magyar úr.

Az interjúban a szexbotrányba belebukott Borkai úgy magyarázta: nem érzi magát bűnösebbnek azoknál, mint akik elválnak. Szerinte ő csak azért vett részt az „Add ide a didit!” nótával kísért adriai gruppenben, mert „halandók vagyunk”, de a családjával meg tudta beszélni az ügyet. Arra a felvetésre, miszerint a válás és a jachtozás azért nem ugyanaz, azt felelte:

„mitől nem?”

Borkainak ugyan a kiszivárgott videó miatt le kellett mondania, de mostanra már úgy érzi, nincs semmi gond, mivel a 2024-es önkormányzati választáson ismét elindul a polgármesterségért, igaz, „függetlenként”.

Kapcsolódó friss hírek