Belföld

„Ez a kormány gyermekbarátnak hazudja magát” – Több ezer emberrel tüntetett Magyar Péter a Belügyminisztérium előtt

Baleset

Tömegbaleset az M7-esen, több kilométeres a torlódás

Bűnügy

Úgy összevertek egy DK-s képviselőjelöltet, hogy kórházba kellett vinni

Kigyulladt egy távolsági autóbusz az M3-ason

A mentőknek egy embert kellett ellátniuk, szerencsére ő is csak az izgalom miatt lett rosszul.

Égő autóbusz az M3-as autópálya 19-es kilométerénél, Mogyoród közelében 2023. augusztus 14-én.
Égő autóbusz az M3-as autópálya 19-es kilométerénél, Mogyoród közelében 2023. augusztus 14-én. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Kigyulladt egy távolsági autóbusz műszaki hiba miatt az M3-as autópálya 19-es kilométerénél hétfő délután, a tűzben senki nem sérült meg.

A Pest megyei rendőrfőkapitányság közlése szerint az autóbuszon húszan utaztak, de sem ők, sem a járművezető nem szenvedett sérülést. A sztrádán mintegy két kilométeres torlódás alakult ki.

Ezekben a percekben érkeztek meg a tűzoltók és kezdték meg a kigyulladt busz oltását félpályás útzár mellett a Mogyoród Hungaroring csomópont lehajtónál Gödöllő felé17 órakor még tart a műszaki mentés. Kigyulladt egy távolsági autóbusz műszaki hiba miatt az M3-as autópálya 19-es kilométerénél, a tűzben senki nem sérült meg – közölte a Pest vármegyei rendőrfőkapitányság szóvivője hétfő délután az MTI-vel.

Posted by Godollonettv on Monday, August 14, 2023

Az Útinform azt írta, hogy Vásárosnamény felé egy sávban halad a forgalom.

A hvg.hu-nak egy olvasó arról számolt be: egy fiatalember észlelte és jelezte a füstöt a Volánbusz sofőrjének, aki Mogyoródnál megállította a buszt, majd miután az utasok a csomagjaikat gyorsan magukhoz vették, biztonságos távolságba siettek.

Mint írta, a tűzoltók tíz percen belül a helyszínre értek, a lángokat gyorsan eloltották, de a busz teljesen kiégett. Az autópálya szélén veszteglő utasoknak vizet osztottak, a mentők pedig egy embert elláttak, aki az izgalom miatt lett rosszul. Mentesítő busz nem jött, a következő menetrend szerinti busz vette fel őket – tette hozzá.

Kapcsolódó friss hírek