Bűnügy

A WC-be fojtotta, megpróbálta lehúzni csecsemőjét egy 15 éves kollégista lány Pécsen

Gazdaság

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz

Bűnügy

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Még nem késő megtalálni az ideális műanyag asztalt!

Még nem késő megtalálni az ideális műanyag asztalt!

Bár a nyár java része már mögöttünk van, ez korántsem jelenti azt, hogy ne várna még ránk megannyi kellemesen meleg vagy akár forró nyári nap, hogy az indiánnyarat meg se említsük. Számtalan alkalom kínálkozik még arra, hogy élvezzük a teraszunk, kertünk vagy épp az erkélyünk nyújtotta előnyöket.

Aligha van jobb érzés, mint kellemes madárcsicsergős reggelen egy isteni kávéval indítani a napot, vagy épp családi vagy baráti társasággal körbeülni a műanyag asztalt. Vannak azonban olyan esetek, amikor épp az a bútordarab, aminek minket kell szolgálnia, csak a bosszúságot okozza. Nos, olyankor érett meg a cserére. Hogy mik ezek az az intő jelek, amelyek felett jó, ha nem siklunk el? Mutatjuk is!

Fő a stabilitás!

A Kerti Bútor Webáruház kínálatában kapható műanyag asztalok széles választékában biztos, hogy rálelünk az ideális darabra. Persze az, hogy kinek mi az ideális, az sok mindentől függ, és persze, hogy nincs két egyforma igény vagy ízlés.

Attól persze bármi jobb lehet, mint egy billegő asztal, hiszen számos kínos percet, sőt akár ételpazarlást is okozhat egy olyan műanyag asztal, ami nem áll stabil lábakon. Ha úgy vesszük észre, hogy valamiért már nem képes egyensúlyi helyzetben, mozdulatlanul ellátni a feladatát ez a központi kerti bútor, akkor mindenképpen ideje felmérni az igényeket, és a fent említett webáruházból kiválasztani azt, amelyik megközelítőleg a lehető legjobban megadja azt, amire vágyunk!

Mi alapján válasszunk műanyag asztalt?

Azt kell mondanunk, hogy nagyjából ugyanolyan koncepció mentén érdemes választani, mint ahogy a benti asztalokkal tennénk.

Először is döntsük el, mi lesz a fő funkció: csak kávézni szeretnénk ott, esetleg dolgozni is odaülnénk? Vagy akár tanítványokat is fogadnánk az asztal mellett? Esetleg a népes család ülné körbe nap mint nap? Vagy a nagy baráti tivornyákat támogatná némi rakodófelülettel?

Ha megvan a funkció, akkor már csak a méretet kell meghatározni. Alapvetően fontos figyelembe venni, hogy átlagosan hányan ülnénk körbe az asztalt, hiszen évi egy-két családi összejövetelért nem biztos, hogy érdemes túl nagy méret mellett dönteni. Emellett persze meghatározó paraméter a rendelkezésre álló hely, hiszen senki nem szeretné a terasztát vagy az erkélyét egyetlen műanyag asztallal megtölteni. Így mielőtt vásárlásra adnánk a fejünket, feltétlenül ellenőrizzük le, hogy mekkora műanyag asztal lesz számunkra a tökéletes!

Végezetül nem mehetünk el szó nélkül a színek és a formák mellett sem, hiszen a funkció mellett az esztétikum éppúgy fontos.

Ne halogassunk!

Ahogy cikkünk elején is írtuk, vár még ránk számtalan nagyszerű szabadtéri élmény a nyár hátralévő részében. Az, hogy ez valóban nagyszerű legyen, rajtunk is múlik, hiszen nekünk kell gondoskodni a megfelelő tárgyi eszközökről. A Kerti Bútor Webáruház műanyag asztalok tekintetében tökéletes megoldás lesz, és nem lesz más tennivalónk, mint az új, prémiumminőségű, épp ezért tartós és időtálló műanyag asztalunk mellett kiélvezni a nyár maradék napjait!

Kapcsolódó friss hírek