Baleset

Tömegbaleset az M7-esen, több kilométeres a torlódás

Bulvár

Rogán Antal volt feleségével bulizott Rubint Réka, Sarka Kata és Vasvári Vivien

Gazdaság

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz

Állami gondozott gyerekeknek áradozott Kövér László a foci szépségéről

A fideszes honatya a tisztelet megadásának fontosságáról is kioktatta a hallgatóságot.

Kövér László, az Országgyűlés elnöke beszédet mond a Madách Imre születésének 200. évfordulója alkalmából tartott ünnepségen a Mikszáth Kálmán Művelődési Központban Balassagyarmaton 2023. január 20-án.
Kövér László, az Országgyűlés elnöke beszédet mond a Madách Imre születésének 200. évfordulója alkalmából tartott ünnepségen a Mikszáth Kálmán Művelődési Központban Balassagyarmaton 2023. január 20-án. Fotó: MTI/Komka Péter

„Mindegy, hogy hol születtünk, mindegy, hogy kik vagyunk, kik a szüleink, milyen nyelven beszélünk, milyen sorsot élünk, mindannyian ugyanúgy értjük, mi a szép és mi a jó a fociban” – mondta Kövér László, az Országgyűlés fideszes elnöke hétfőn Kecskeméten, a 22. Gyermekotthonok Labdarúgó Európa Kupa döntőjének nyitóünnepségén.

Azt mondta: „mindannyian tudjuk, mi mindent kaptunk” a futballtól. „Ugyanúgy értjük, miért jó játszani, és miért jó szurkolni. Megtanultuk, hogy nemcsak győzni, de játszani is csak csapatban lehet. Megtanultuk, hogy figyelnünk kell egymásra a csapaton belül, és meg kell adni a tiszteletet mindenkinek, akivel együtt játszunk, csapattársaknak, ellenfeleknek, de a játékvezetőknek és a szurkolóknak is” – magyarázta Kövér, aki a parlamenti válogatott tagjaként a kecskeméti közélet válogatottja ellen lépett pályára a megnyitót követően.

A nemzetközi tornán egyébként 8 ország mintegy 130 állami gondoskodásban élő fiatal labdarúgója futballozik hétfőtől csütörtökig Kecskeméten.

Kapcsolódó friss hírek