Bűnügy

Fejlemény a Szentesen, az utcán talált halott nő ügyében

Belföld

Titkos kormányhatározat jutott el Magyar Péterhez, kiderült Orbánék terve

Bulvár

Sokkoló: 14 év után visszatér a Győzike Show, itt lesz látható

Tolvajnak nevezte Lölőt a Fidesz kedvenc dokumentumfilmese Tusványoson, majd kínos magyarázkodásba kezdett

Utóbb úgy mesélte, ő tulajdonképpen azt sem tudja, kit nevezett Lölőnek, de talán Szíjj Lászlót.

Pesty László magyarázkodik.
Pesty László magyarázkodik.

Elszólta magát, vagy kibeszélt a táborból Pesty László, a Fidesz holdudvarában rendre felbukkanó dokumentumfilm-rendező Tusványoson, Bayer Zsolttal közös fórumán, amikor „Lölő” gyarapodását kritizálta – derül ki a 444 videójából.

A beszélgetés a melegek, a nyugati világ, Ukrajna és az Amerikai Egyesült Államok szidalmazásáról szólt, de a rendező egyszer csak minden előjel nélkül így fogalmazott:

„Az, hogy a kirakatban lopunk, csalunk, zsarolunk, ez ugyanaz, mint a Lölő-jelenség Magyarországon, a Lölő-klán, a Biden-klán, a kirakatban lopunk, csalunk, hazudunk, kompromittálva egy történelmi eszmét, förtelem mind a kettő.”

Pesty László később a 444-nek azt mondta, vannak jelenségek, amelyek bizonyos eszméknek rosszat tesznek. A rendező Joe Biden tevékenységével példálózott, ami szerint káros a Demokrata Pártnak.

Pesty azt is állította, hogy ő igazából nem is tudja, kit neveznek Magyarországon Lölőnek. Sőt, eddig azt hitte, Szíjj Lászlót, egy másik kormányközeli oligarchát becéznek így.

„Az a baj, hogy én egy csökkent értelmű medvebocs vagyok, összevissza beszél az ember, összetéveszti Szíjj Lászlót Micimackóval, vagy esetleg a Fülessel, mondtam, amit mondtam, aki érti, érti, aki meg nem érti… az érti”

– hadovált Pesty, leszögezve, hogy harmincöt éve a Fidesz mellett áll, és sosem fogja elárulni a pártot.

Kapcsolódó friss hírek