Belföld

Súlyos dolgokat állít Dúró Dóráról és Kocsis Mátéról Magyar Péter

Belföld

Döbbenetes támogatottságot mértek Magyar Péter pártjának, látványosan hanyatlik a Fidesz

Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Putyin emberei elindultak a NATO-csúcsra

Két kézzel viszik a békét.

Orbán Viktor kormányfő (k), Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter (b) és Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a NATO állam- és kormányfői kétnapos madridi csúcstalálkozójának második napján, 2022. június 30-án.
Orbán Viktor kormányfő (k), Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter (b) és Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a NATO állam- és kormányfői kétnapos madridi csúcstalálkozójának második napján, 2022. június 30-án. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Kedd reggel a NATO csúcstalálkozójára Vilniusba utazott Orbán Viktor – tájékoztatott Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A litván fővárosban megrendezett NATO-csúcson részt vevő magyar delegáció tagja Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter valamint Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter is. Orbán Viktor várhatóan kétoldalú tárgyalásokat is folytat majd Vilniusban – magyarázta a sajtófőnök.

Érdekesség, hogy Orbán Facebook-oldalán se híre, se hamva az utazásnak, holott máskor minden ilyesmiről diadalmas búcsú-fotó készül.

Szijjártó Péter posztolt, ő továbbra is ugyanazt a nyilvánvaló, „nesze semmi, fogd meg jól” dumát hajtogatja, amivel a háború kitörése óta igyekszik elkápráztatni egybites rajongóit a kormány:

„minél előbb béke kell Ukrajnában, mert csak így lehet emberéleteket menteni”.

Indulás a vilniusi NATO-csúcsra. A legfontosabb témák természetesen az ukrajnai háború és Svédország NATO-csatlakozása…

Posted by Szijjártó Péter on Monday, July 10, 2023

Kapcsolódó friss hírek