Belföld

Titkos kormányhatározat jutott el Magyar Péterhez, kiderült Orbánék terve

Baleset

Tömegbaleset az M7-esen, több kilométeres a torlódás

Bulvár

Rogán Antal volt feleségével bulizott Rubint Réka, Sarka Kata és Vasvári Vivien

Utazgatásra költötte a Rogántól kapott 15 milliót a Parlament imacsoportja

„Nagy segítség ez a magyar családoknak.”

Vejkey Imre, az Országgyűlés igazságügyi bizottságának elnöke, a KDNP frakcióvezető-helyettese felszólal a Kúria 2018. évi tevékenységéről szóló beszámoló, a jogegység biztosítása és az önkormányzati normakontroll körében általános vitájában az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. május 6-án.
Vejkey Imre, az Országgyűlés igazságügyi bizottságának elnöke, a KDNP frakcióvezető-helyettese felszólal a Kúria 2018. évi tevékenységéről szóló beszámoló, a jogegység biztosítása és az önkormányzati normakontroll körében általános vitájában az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. május 6-án. Fotó: MTI/Illyés Tibor

Idén tavasszal 15 millió forinttal segítette meg a Rogán-féle minisztérium a többek között „parlamenti imareggeliket” szervező Magyar Parlamenti Imacsoport Alapítványt, most pedig az is kiderült, mire verték el a pályázat nélkül, puszira kapott közpénzt.

A 444 szúrta ki a Heti TV csütörtöki adásában, hogy a csoport főájtatosa, a KDNP-s Vejkey Imre „elszámolt” a magyar adófizetők pénzével. Elmondása szerint az országgyűlési munka „A” hetein imareggeliket szerveznek a Parlamentben, a tavaszi ülésszak ideje alatt pedig a csoport utazgatott.

Jártak Finnországban, Jeruzsálemben, Washingtonban, Bécsben és Berlinben is

– árulta el Vejkey.

Arra a riporteri megjegyzésre, hogy a 15 millió forint nem is elegendő ennyi útra, azt válaszolta, hogy „igen, de még vissza is fizettünk”.

Kapcsolódó friss hírek