Baleset

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Bűnügy

Fejlemény a Szentesen, az utcán talált halott nő ügyében

Bulvár

Rogán Antal volt feleségével bulizott Rubint Réka, Sarka Kata és Vasvári Vivien

Orbán Győző megint gyarapodott egy kicsit: most 25 hektár földet szerzett a kormányfő apja

Orbán Viktor miniszterelnök (k) és édesapja, Orbán Győző (b), valamint Kovács Ferenc, a Videoton korábbi edzője (j) a VIP-páholyban a labdarúgó Ligakupa döntőjeként vívott Ferencváros - Videoton FC találkozón a székesfehérvári Sóstói Stadionban 2013. április 24-én.
Orbán Viktor miniszterelnök (k) és édesapja, Orbán Győző (b), valamint Kovács Ferenc, a Videoton korábbi edzője (j) a VIP-páholyban a labdarúgó Ligakupa döntőjeként vívott Ferencváros - Videoton FC találkozón a székesfehérvári Sóstói Stadionban 2013. április 24-én. Fotó: MTI/Beliczay László

Több mint 25 hektár földdel gazdagodott Orbán Viktor miniszterelnök apja, Orbán Győzőírja a Szabad Európa a kormányzati hirdetmények oldalon elérhető dokumentumok nyomán.

A területek a Felcsúthoz közeli Alcsútdobozon találhatók, az egyik a legendás hatvanpusztai birtok mellett fekszik. A hivatkozott iratok szerint az idősebb Orbán az alábbi területeket vette meg:

  • 31 367 000 Ft értékben egy 3 helyrajzi számon fekvő, 88.399 m²-es szántót;
  • 26 263 000 Ft értékben egy két helyrajzi számon fekvő szántót, melynek területe 12 hektár 5844 m²;
  • 10 470 000 Ft értékben egy további, 5 hektár 174 m² méretű szántót.

A szerződéskötést ellenjegyző ügyvéd egyébként az a Vörös József volt, aki Mészáros Lőrinc nagyvállalkozónak a bizalmasaként is ismert – jegyzi meg a lap.

Kapcsolódó friss hírek