Bűnügy

Itt a közeli videó Robert Fico lelövéséről

Belföld

Milliárdos oligarcha rokonával az oldalán magyarázott Orbán Esztergomban arról, hogy a hatalom és a pénz áll szemben a békevággyal

Belföld

A Rábában találták meg Szentgotthárd fideszes alpolgármesterének holttestét

Felhőszakadással, jégesővel érkezik a hidegfront – itt a friss térkép, erre szakadhat le az ég szombaton

Gépjárművek közlekednek a vihar után összegyűlt esővízben a főváros X. kerületében, a Maglódi út és a Gitár utca kereszteződésénél 2020. június 18-án.
Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Szombaton megérkezik az előre jelzett hidegfront, ahogy az Időkép írja, délelőtt – dacára a napos időnek –, már megnövekvő fátyolfelhőzettel és egyre szaporodó gomolyfelhőzettel kell számolni.

A front a nyugati határszélről fog érkezni, záporok, zivatarok várhatók a délelőtt folyamán, igazán viszont délutánra romlik el az idő.

A Dunántúl több pontján alakulhat ki zápor, zivatar, melyeket helyenként felhőszakadás, jégeső, viharos széllökések is kísérhetnek.

A keleti országrészt késő délután éri el a változás, ott záporra, zivatarra elszórtan lesz esély. A hétvége első napján a zivataros nyugati tájakon 24-28, keleten 29-33 fok várható.

⛈ Egy esernyő jól jöhet, de pulcsira nagyon nem lesz szükség..

Posted by Időkép on Friday, June 30, 2023

Az időjárásportál előrejelzése szerint vasárnap az átvonuló front mögött megélénkül, több helyen megerősödik az északnyugati szél. Napos-gomolyfelhős lesz az ég, záporokra, zivatarokra legfőképpen keleten van esély, de délen és nyugaton is meglephet minket egy-egy zápor. 25-32 fok körüli értékeket mutat majd a hőmérő, sajnos a szél élénk, erős lesz, ami ront majd az idillen.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!