Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Bulvár

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Biztonsági őr támadt a jobbikos tévé munkatársaira, mert azt hitte, Tiborcz István építkezését fotózzák

Biztonsági őr támadt a jobbikos tévé munkatársaira, mert azt hitte, Tiborcz István építkezését fotózzák
Fotó: Facebook/Nemzeti Televízió

Az ellenzéki pártokra kiszabni tervezett ÁSZ-büntetéssel kapcsolatban tartott sajtótájékoztatót kedden Budapesten Gyöngyösi Márton, a Jobbik-Konzervatívok elnöke és EP-képviselője elnöke. Az eseményt az Állami Számvevőszék épülete elé tervezték, de a közeli építkezés zaja miatt végül a Vigadó téren tartották meg.

Az Alfahír később arról számolt be, hogy miközben a Jobbik-közeli Nemzeti Televízió munkatársai interjút készítettek Gyöngyösivel egy biztonsági őr rájuk támadt. A sajtótájékoztató helyszíne ugyanis a Tiborcz István-féle szállodaépítés helyszínétől nem messze volt, és valószínűleg azt hihette a túlbuzgó szekus, hogy a munkálatokat fotózzák.

Nagy baj nem történt, az indulatos férfi szerencsére „csak” a stáb kamerájának puskamikrofonját törte le, mint ahogyan az a helyszíni felvételeken is látható.

Rátámadt kollégáinkra egy biztonsági őr az ÁSZ épületénélVideós összeállítással holnap jelentkezünk. Az incidens…

Posted by Nemzeti Televízió on Tuesday, June 27, 2023

Tiborcz István cége, a BDPST Group Zrt. utólag közleményben határolódott el a biztonsági őrtől. Mint írták, a forgatás helyszíne jelenleg építési terület, mely a Market Építő Zrt. kizárólagos fennhatósága alatt áll, így a történtekkel kapcsolatban utóbbi cég az illetékes.

Kapcsolódó friss hírek