Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Belföld

Döbbenetes támogatottságot mértek Magyar Péter pártjának, látványosan hanyatlik a Fidesz

Bűnügy

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Vonattal ütközött egy autó Kiskunfélegyházán, a felsővezeték is megrongálódott

Összeroncsolódott személyautó a sínek mellett Kiskunfélegyházán 2023. június 26-án, miután a jármű vonattal ütközött egy fénysorompós vasúti átjárónál.
Összeroncsolódott személyautó a sínek mellett Kiskunfélegyházán 2023. június 26-án, miután a jármű vonattal ütközött egy fénysorompós vasúti átjárónál. Fotó: MTI/Donka Ferenc

Vonattal ütközött egy személygépkocsi Kiskunfélegyházán egy fénysorompós vasúti átjárónál, a motorvonat két tengellyel kisiklott, a vasúti pálya és a felsővezeték is megrongálódott.

A Mávinform hétfő esti közlése szerint a vonaton utazók közül senki nem sérült meg, a baleset miatt azonban nem járnak a szerelvények Galambos és Kiskunfélegyháza között, az utasokat pótlóbuszok szállítják.

❗ A Kiskunhalasról Kiskunfélegyházára 16:41-kor elindult InterRégió vonattal (17816) ütközött egy személygépkocsi…

Posted by MÁVINFORM on Monday, June 26, 2023

A személygépkocsi sofőrjét és utasát a mentők kórházba vitték – tájékoztatott Kovács Andrea, a Bács-Kiskun Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. Elmondta azt is, hogy a motorvonatból mintegy 400 liter gázolaj folyt a sínekre.

A Mávinform hétfőn késő este azt közölte, hogy a balesetben megrongálódott a vasúti pálya és a felsővezeték is. Helyreállításuk a kisiklott vonat beemelését követően kezdődhet meg, és várhatóan kedd délelőttig tart.

Kapcsolódó friss hírek