Bűnügy

Kirúgása után még közel 3 millió forintért tankolt egy férfi a volt munkaadója számlájára

Baleset

Mi történt? Holttestet találtak túrázók a Börzsönyben

Belföld

Magyar Péter: nem jött be a megafonos lejáratás, „készülnek a hamisított rendőri jelentések”

Orbán Balázs visszaszólt Azahriahnak, aki tőle idézett egyik új dalában

Ebből így nem lesz év előadója díj az MTVA-nál…

Szilágyi SzabolcsSzilágyi Szabolcs
Orbán Balázs, az MCC kuratóriumi elnöke, a miniszterelnök politikai igazgatója beszédet mond a Mathias Corvinus Collegium (MCC) második nemzetközi médiakonferenciáján 2023. január 25-én. A Konferencia a publikálás jövőjéről című kétnapos tanácskozáson három kontinens tizenhárom országából érkező negyven előadó osztja meg gondolatait kilenc panelbeszélgetés keretében a médiapiac helyzetéről.
Orbán Balázs, az MCC kuratóriumi elnöke, a miniszterelnök politikai igazgatója beszédet mond a Mathias Corvinus Collegium (MCC) második nemzetközi médiakonferenciáján 2023. január 25-én. A Konferencia a publikálás jövőjéről című kétnapos tanácskozáson három kontinens tizenhárom országából érkező negyven előadó osztja meg gondolatait kilenc panelbeszélgetés keretében a médiapiac helyzetéről. Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Orbán Balázs szavaival kezdődik Azahriah (Baukó Attila) Four moods 2 című dala, ami egy hónap alatt már több mint 1,3 millió megtekintésnél jár a Youtube-on.

A 21 éves zenész Orbán Balázsnak egy januári, nemzetközi MCC-médiakonferencián elhangzott beszédéből idézte az elhíresült részletet, miszerint

„aki uralja egy adott ország médiáját, az eldönti, hogy ki uralja az adott ország gondolkodását, és ezen keresztül, hogy ki uralja az adott országot”.

Ha már ekkora siker lett a nóta, a Blikk úgy gondolta, megkérdezi a miniszterelnök tanácsadóját arról, hogy mit szól mindehhez.

„Nyilvánvaló, hogy a művész úr mindig is jobb volt szövegírásban, mint szövegértésben, de ettől függetlenül sok sikert kívánok neki a továbbiakban is!”

– üzente Orbán Balázs a fiatal előadónak.

Nem ez volt az első eset, ami arról árulkodik, hogy Orbánék sem humorban, sem nagyvonalúságban nem képesek előrelépni. Emlékezhetünk, néhány hete a Carson Coma brüsszeli koncertjét fúrták meg, gyaníthatóan az együttes kormánykritikusnak is értelmezhető dalszövege miatt.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Itt van Magyar Péter nagy bejelentése

Kellett, mint egy falat kenyér: 646 millió forintból épült lombkoronaház és -sétány Nagykörűben

50 ezren gyűltek össze a Hősök terén – a Fidesz-propaganda szerint „komcsi nyuggerek és homoszexuális libsik” tüntettek

Azahriah disznófejű pedofil politikusokról énekel egyik új dalában

Orbánt megüti a guta: David Pressman Azahriával vacsorázott

Azahriah is a tüntetők mellé állt – a pedofilbotrány miatt demonstrálnak ismert influenszerek