Bulvár

Sokkoló: 14 év után visszatér a Győzike Show, itt lesz látható

Baleset

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Baleset

Meghalt egy horgász a balatoni pontyfogó versenyen

Gulyás Gergely szinte meghatódott a TV2 riporterének benyalós „kérdésétől” a Kormányinfón

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda épületében 2023. június 19-én.
Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda épületében 2023. június 19-én. Fotó: MTI/Soós Lajos

Rendkívüli Kormányinfót tartottak hétfőn Orbán Viktor erre szakosodott beszélő fejei, Gulyás Gergely és a lassan budapesti főpolgármesterjelöltté avanzsáló Szentkirályi Alexandra.

Miután ismét kiderült, hogy minden rossz a gonosz belga főváros (Brüsszel) miatt van, továbbá árplafon lesz az áramra három szektorban, valamint a SZÉP-kártya hidegélelemre is felhasználható lesz, Gulyás Gergely kormányszóvivő megkapta az év kérdését.

Persze nem a kormánykritikus média valamelyik munkatársától, hanem a TV2 „riporterétől”. A 444.hu beszámolója szerint így hangzott Hordósi Dániel kérdése:

„Hogy látja miniszter úr azt, hogy a baloldal, miközben Magyarországon folyamatosan azért tüntet, hogy a tanárok érdekeit védje, Brüsszelben ez idő alatt azért harcolnak, hogy Magyarország ne kaphasson olyan pénzeket, amelyekből ezeket a tanárokat esetleg magas bérrel el lehetne látni?”

Gulyás egy pillanatra le is blokkolt a kérdésnek álcázott, előre csomagolt választól, majd azt makogta, hogy „hát úgy, ahogy ön kérdezte”. Ezután elcsukló hangon hozzátette:

„Még egy kicsit saját szellemi termékemet is látom az ön kérdésében.”

Kapcsolódó friss hírek