Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Bűnügy

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Orbán már a Balkánon keveri a szart: elfogadhatatlan és szégyenteljes, hogy milyen lassan halad az EU-bővítés folyamata

Miközben itthon nem győzi hajtogatni, hogy az EU rossz, az EU az új Szovjetunió.

Orbán Viktor miniszterelnök (b) és Edi Rama albán kormányfő tárgyalásuk után sajtótájékoztatót tartanak Tiranában 2023. június 16-án.
Orbán Viktor miniszterelnök (b) és Edi Rama albán kormányfő tárgyalásuk után sajtótájékoztatót tartanak Tiranában 2023. június 16-án. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Elfogadhatatlan és szégyenteljes, hogy milyen lassan halad az Európai Unió bővítésének folyamata – hergelt Orbán Viktor pénteken Tiranában, miután albániai hivatalos látogatásán megbeszélést folytatott Edi Rama albán kormányfővel.

Vlagyimir Putyin uniós ügynöke, „trójai falova”, aki amúgy folyamatosan azon szorgoskodik, hogy az EU intézményét szétverje, aláássa, és itthon mindenféle fertőnek, „új Szovjetuniónak” bélyegzi a társulást, most azon sopánkodott, hogy bezzeg Albániának 13 évbe telt, mire megkezdhette a csatlakozási tárgyalásokat az EU-val.

Európának kizárólag a Balkánon van gazdasági növekedési tartaléka, saját versenyképességének fenntartása érdekében is gyorsítani kell a térség integrációját – magyarázta Orbán Viktor, megerősítve, hogy Magyarország, ahogy eddig is, határozottan támogatja Albánia csatlakozási folyamatát.

Vendéglátójával együtt Orbán Viktor azt is megerősítette, hogy a kétoldalú gazdasági együttműködés terén jelentős eredményeket értek el az elmúlt években, és egyetértettek abban, hogy ezt a munkát a következő években is folytatják. Mindketten kiemelték a turizmus ágazatát.

Kapcsolódó friss hírek