Bűnügy

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Bulvár

Rogán Antal volt feleségével bulizott Rubint Réka, Sarka Kata és Vasvári Vivien

Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Gyomorforgató: ötéves kislányt molesztált egy 78 éves idős férfi Miskolcon

Gyomorforgató: ötéves kislányt molesztált egy 78 éves idős férfi Miskolcon

Hat év szabadságvesztésre ítélt a Miskolci Törvényszék egy idős helyi férfit, aki szexuálisan közeledett a szomszédjában élő ötéves kislányhoz.

A bíróság csütörtöki közleménye szerint a 78 éves férfi jó kapcsolatba került a szomszédos lakásban élő, egy ötéves kislányt nevelő nővel, aki megengedte neki, hogy olykor elvigye a gyermekét.

Két ilyen alkalommal, 2021 szeptemberében a férfi az autója hátsó ülésén a nemi vágya felkeltése és kielégítése érdekében

levette az ötéves kislány alsóneműit, ezután dörzsölni kezdte a gyerek nemi szervét és a saját nemi szervét hozzáérintette.

A kislány az első alkalom után nem mert beszélni a történtekről, mert a férfi megtiltotta neki, a második után azonban beszámolt édesanyjának.

A vádlottat tizenkettedik életévét be nem töltött, felügyelete alatt álló személy sérelmére, folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt ítélte el a törvényszék. Emellett végleges hatállyal eltiltották minden olyan foglalkozástól és egyéb tevékenységtől, amelynek keretében tizennyolcadik életévét be nem töltött személy nevelését, felügyeletét, gondozását, gyógykezelését végezné vagy ilyen személlyel hatalmi, befolyási viszonyban állna – írták.

A bíróság súlyosító körülményként értékelte, hogy egyre több az ilyen jellegű bűncselekmény, a férfi folytatólagosan követte el, ez a cselekmény erkölcsileg különösen elítélendő, és pszichikai következményei lehetnek.

Az ítélet nem jogerős, a vádlott és védője felmentésért fellebbezett.

Kapcsolódó friss hírek