Gazdaság

Lecsap a Temu piactérre a Gazdasági Versenyhivatal

Bűnügy

„Válogatott fenyegetéseket” kap, 24 órás védelmet javasoltak Magyar Péternek

Baleset

Káosz, tömegbaleset az M7-esen Velencénél, több tucat jármű érintett

Gyomorforgató: ötéves kislányt molesztált egy 78 éves idős férfi Miskolcon

RövidenRöviden
Gyomorforgató: ötéves kislányt molesztált egy 78 éves idős férfi Miskolcon

Hat év szabadságvesztésre ítélt a Miskolci Törvényszék egy idős helyi férfit, aki szexuálisan közeledett a szomszédjában élő ötéves kislányhoz.

A bíróság csütörtöki közleménye szerint a 78 éves férfi jó kapcsolatba került a szomszédos lakásban élő, egy ötéves kislányt nevelő nővel, aki megengedte neki, hogy olykor elvigye a gyermekét.

Két ilyen alkalommal, 2021 szeptemberében a férfi az autója hátsó ülésén a nemi vágya felkeltése és kielégítése érdekében

levette az ötéves kislány alsóneműit, ezután dörzsölni kezdte a gyerek nemi szervét és a saját nemi szervét hozzáérintette.

A kislány az első alkalom után nem mert beszélni a történtekről, mert a férfi megtiltotta neki, a második után azonban beszámolt édesanyjának.

A vádlottat tizenkettedik életévét be nem töltött, felügyelete alatt álló személy sérelmére, folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt ítélte el a törvényszék. Emellett végleges hatállyal eltiltották minden olyan foglalkozástól és egyéb tevékenységtől, amelynek keretében tizennyolcadik életévét be nem töltött személy nevelését, felügyeletét, gondozását, gyógykezelését végezné vagy ilyen személlyel hatalmi, befolyási viszonyban állna – írták.

A bíróság súlyosító körülményként értékelte, hogy egyre több az ilyen jellegű bűncselekmény, a férfi folytatólagosan követte el, ez a cselekmény erkölcsileg különösen elítélendő, és pszichikai következményei lehetnek.

Az ítélet nem jogerős, a vádlott és védője felmentésért fellebbezett.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Fegyverrel túszul ejtettek egy fiatal nőt a VII. kerületben

Meghalt egy idős férfi lakástűzben Miskolcon

Durvul a járvány, tilos a látogatás a miskolci kórházakban

Bankjegyekkel kitömött zsebekkel érkezett haza a strici Svájcból, a reptéren fogták el

Kiakadt a DK a Fidesszel összejátszó miskolci álellenzéki polgármesterre

Halálos tragédia Miskolcon