Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

Bulvár

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

Meglőttek egy férfit a rendőrök Orosházán

Meglőttek egy férfit a rendőrök Orosházán

Késsel támadt apjára egy férfi Orosházán hétfő délután, majd a rendőrök többszöri felszólítására, és két figyelmeztető lövés után sem tette le a kést, ezért az intézkedő rendőrök egyike rálőtt.

A police.hu-n azt írták, június 12-én 16 óra után nem sokkal tett bejelentést egy nő, hogy otthonukban, egy orosházi tanyán a fia nyakon szúrta az édesapját. A 20 éves férfit kizárták az épületből.

A segélyhívásra kiérkező rendőrök a tanya közelében meg is a találták a férfit, aki nem volt hajlandó igazolni magát, többszöri felszólításra sem tette le a kést. Az egyik rendőr ekkor kétszer a levegőbe lőtt, ám a férfi a figyelmeztető lövések után sem tette le a kést, hanem a rendőrök irányába indult, ezért egy másik rendőr rálőtt – olvasható a beszámolóban.

A férfit a medencéjénél érte a lövés, a mentők rendőri kísérettel kórházba szállították, és a megsebesített családfő is kórházba ellátásra szorult.

A parancsnoki kivizsgálás megállapította, hogy a rendőri intézkedés, a lőfegyverhasználat jogszerű, szakszerű és arányos volt. A történtek ügyében hivatalos személy elleni erőszak bűntett gyanúja miatt a Szegedi Regionális Nyomozó Ügyészség folytat eljárást.

Kapcsolódó friss hírek