Baleset

Holtan esett össze egy 12 éves diák Tiszadadán, az iskolában

Belföld

Mi történt? Pintér Sándor azonnali hatállyal, indoklás nélkül fontos vezetőket rugdosott ki szombaton

Időjárás

Hidegfront érkezik szombaton, látszik már a lehűlés

Teljesen begőzölt az MTVA, amiért 2024-től az RTL közvetítheti a BL-meccseket

Hogy fognak így a sportrajongók értesülni arról, hogy „a baloldal háborúpárti”?

RövidenRöviden
Imre Balázs műsorvezető az állami M1 propagandacsatorna stúdiójában.
Imre Balázs műsorvezető az állami M1 propagandacsatorna stúdiójában. Fotó: MTI/Honéczy Barnabás

Véget vethet az RTL az ingyenesen nézhető Bajnokok Ligája meccseknek – riogat az állami MTVA, amely eddig

minden sportesemény tévés közvetítését arra használta, hogy ordenáré kormánypropagandát sugározzon a mérkőzések szünetében.

A dühroham apropója, hogy az RTL több pénzt ígért a BL-meccsek sugárzásáért, így 2024-től már nem az M4 Sporton kell két migránsozás között nézni a focit.

A propagandisták azt írták: az elmúlt közel 10 esztendőben a magyar közmédia minden magyar polgár számára ingyen, az ország teljes területén, a legnagyobb elérhetőséget nyújtva biztosította a legrangosabb európai kupasorozatot a csatornáin! Ezt az ingyenes és mindenki számára hozzáférhető elvet eddig sosem írták felül kereskedelmi szempontok, azonban az ingyenes és mindenki számára elérhető szolgáltatás veszélybe került – állapították meg.

Eddig ugyanis a fideszes Országgyűlés jóvoltából – Európában a közszolgálati médiumok között szinte egyedülálló módon – a kereskedelmi társaságok helyett a magyar közmédia biztosította a Bajnokok Ligája mérkőzéseit a nézők számára. „A pénz és a kereskedelmi szempontok ezt az időszakot lezárták. Az ingyenes és mindenki számára elérhető szolgáltatás veszélybe került” – ismételte meg újra, ugyanazt az állítást a közlemény, pont úgy, ahogy a debil, agymosó tévécsatornáik szokása: minél többször szajkóznak valamit, annál igazabbnak gondolják.

„A Bajnokok Ligája 2024-27 közvetítési díját olyan mértékben tornázta fel sajtóértesülések szerint az RTL, amely a magyar adófizetők forintjaiból felelősségteljesen gazdálkodó magyar közmédia számára már nem teszi lehetővé annak kifizetését. Ugyancsak sajtóértesülések szerint az RTL ajánlata azt jelentheti, hogy számára egy mérkőzés jogdíja 100 millió forintba fog kerülni, melyet tovább növelnek még a közvetítési költségek. Ha ez igaz, akkor ezt az összeget a magyarországi RTL minden bizonnyal a nézőktől fogja beszedni. A médiaelemzők szerint egyre csökkenő nézettségű RTL az elvesztett piaci pozícióját, nézettségi tendenciáit akarja ezzel javítani” – tartalmazza a közlemény.

Természetesen a nemzeti labdarúgó válogatott összes mérkőzése továbbra is az ingyenesen elérhető legnézettebb és legkedveltebb magyar sportcsatornán, az M4 Sporton lesz látható – nyugtattak meg Orbán hírhamisítói.

Ezek is érdekelhetnek

Brutális összeget költött a CÖF az értelmetlen „háborúpárti” lejáratókampányára

„Egyetlen békepárti ország”: honvédségi magazinműsor indult az M1 propagandacsatornán

Szünetben kapott szívinfarktust, meghalt a Tokodi SE gólkirálya

Nem engedték be az Egyesült Államokba Orbán kedvenc sportújságíróját, szerinte ezzel Magyarországot alázták meg

A ruszkibérenc, Magyarországot a német nagytőkének és a kínai gyarmatosítóknak kiárusító Fidesz frakcióvezetője: Magyarország függetlenségét minden eszközzel meg kell óvni a külföldi befolyásszerzési kísérletektől

BREAKING, NAGY A BAJ! Megbuzító könyvet fogott Hidvéghi Balázs a Liszt Ferenc reptéren, bejelentést tett a főispánnál