Belföld

Mi történt? Pintér Sándor azonnali hatállyal, indoklás nélkül fontos vezetőket rugdosott ki szombaton

Közlekedés

Megszólalt a MÁV, miután az osztrákok levágták a magyar vonatokat a nyugat-európai hálózatról

Bűnügy

Börtönőrök életveszélyesen megvertek egy fogvatartottat, őrizetbe vették őket

Fidesz: támadást indítottak a háborúpártiak Magyarország ellen

Valaki nagyon nem tud lejönni a háromnapos hosszú hétvégéről a Rogán-művekben.

RövidenRöviden
Orbán Viktor miniszterelnök (j3) megérkezik az Európai Tanács második, pénteki munkaülésére Brüsszelben, Gottfried Péter főtanácsadó, Várhelyi Olivér, a magyar állandó képviselet vezetője és Varga Judit államtitkár társaságában 2019. március 22-én.
Orbán Viktor miniszterelnök (j3) megérkezik az Európai Tanács második, pénteki munkaülésére Brüsszelben, Gottfried Péter főtanácsadó, Várhelyi Olivér, a magyar állandó képviselet vezetője és Varga Judit államtitkár társaságában 2019. március 22-én. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs

Nagyot alakít ma a Fidesz kommunikációs osztálya: délben arról vartyogtak, hogy sajnos Donáth Anna miatt nem kereshetnek a pedagógusok 800 ezer forintot, most pedig arról adtak ki közleményt, hogy „háborúba akarnak kényszeríteni minket”, ezért támadják az Európai Parlamentben Magyarországot.

A nagyobbik Orbán-párt közleményében azt írta, hogy újabb támadást indítottak a háborúpártiak Magyarország ellen az Európai Parlamentben, mert „háborúba akarnak kényszeríteni minket”.

„A háborúpártiak ismét meghallgatást, vitát és határozatot szerveznek hazánkról ezekben a napokban, a támadás valódi oka, hogy útjukban áll Magyarország békepárti álláspontja”

– magyarázták a régi-új ökörségüket, miszerint egyedül a magyar kormány (és talán még a Vatikán) akar békét, mindenki más helikopter valamilyen kéjes oknál fogva imádja az öldöklést, ami nyilvánvalóan ugyanolyan hazugság, mint hogy a sehol nem tényező ellenzéki Donáth Anna miatt nincs pénz a pedagógusbérekre.

Ezek is érdekelhetnek

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta a boszniai szerb elnököt

Orbán Viktor megszólalt az Esztergomban történt robbantás kapcsán

Ukrajna levette az OTP-t a háborút támogatók listájáról, ezt üzente válaszul a magyar külügy

Megszólalt a kutyapártos nő megvesztegetésével lebukott fideszes: elképesztő mesével állt elő

A ruszkibérenc, Magyarországot a német nagytőkének és a kínai gyarmatosítóknak kiárusító Fidesz frakcióvezetője: Magyarország függetlenségét minden eszközzel meg kell óvni a külföldi befolyásszerzési kísérletektől

Templomban áhítoztak, ezért nem mentek el a fideszes képviselők a Népjóléti Bizottság ülésére