Belföld

Drámai felvételt tettek közzé a szinte magatehetetlenül fekvő Karsai Dánielről

Bulvár

Tömegverekedés volt a Westend bevásárlóközpontban

Belföld

Mészáros Lőrinc a verseny nélkül elnyert állami megbízásokról: „Ezt minden magyar vállalkozó nevében kikérem magamnak”

Fidesz: támadást indítottak a háborúpártiak Magyarország ellen

Valaki nagyon nem tud lejönni a háromnapos hosszú hétvégéről a Rogán-művekben.

RövidenRöviden
Orbán Viktor miniszterelnök (j3) megérkezik az Európai Tanács második, pénteki munkaülésére Brüsszelben, Gottfried Péter főtanácsadó, Várhelyi Olivér, a magyar állandó képviselet vezetője és Varga Judit államtitkár társaságában 2019. március 22-én.
Orbán Viktor miniszterelnök (j3) megérkezik az Európai Tanács második, pénteki munkaülésére Brüsszelben, Gottfried Péter főtanácsadó, Várhelyi Olivér, a magyar állandó képviselet vezetője és Varga Judit államtitkár társaságában 2019. március 22-én. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs

Nagyot alakít ma a Fidesz kommunikációs osztálya: délben arról vartyogtak, hogy sajnos Donáth Anna miatt nem kereshetnek a pedagógusok 800 ezer forintot, most pedig arról adtak ki közleményt, hogy „háborúba akarnak kényszeríteni minket”, ezért támadják az Európai Parlamentben Magyarországot.

A nagyobbik Orbán-párt közleményében azt írta, hogy újabb támadást indítottak a háborúpártiak Magyarország ellen az Európai Parlamentben, mert „háborúba akarnak kényszeríteni minket”.

„A háborúpártiak ismét meghallgatást, vitát és határozatot szerveznek hazánkról ezekben a napokban, a támadás valódi oka, hogy útjukban áll Magyarország békepárti álláspontja”

– magyarázták a régi-új ökörségüket, miszerint egyedül a magyar kormány (és talán még a Vatikán) akar békét, mindenki más helikopter valamilyen kéjes oknál fogva imádja az öldöklést, ami nyilvánvalóan ugyanolyan hazugság, mint hogy a sehol nem tényező ellenzéki Donáth Anna miatt nincs pénz a pedagógusbérekre.

Ez is érdekelhet

Dőlnek a csontvázak? Nyomoznak a CÖF plakátkampányos cége ügyében

Győzike elfoglalta Brüsszelt, az Európai Parlamentből jelentkezett be Orbán Viktor talpnyalója

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint jogos kirúgni valakit a véleményéért

Orbán Viktor összehívta a Védelmi Tanácsot

Irán dróntámadást indított Izrael ellen

Orbán Viktor elutazik