Bulvár

Büdös bunkó: Kern András megint a járdára parkolt a szarjával

Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Itt a Fidesz bejelentése: figyelemfelhívó kampányt indítanak, akkora a baj

Hollik szerint „minden magyar embernek joga van tudni”, hogy a baloldal már megint veszélyes.

Hollik István KDNP-s képviselő napirend előtt szólal fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. május 11-én.
Hollik István KDNP-s képviselő napirend előtt szólal fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. május 11-én. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A Fidesz figyelemfelhívó kampányt indít, hiszen minden magyar embernek joga van tudni, hogy milyen veszélyekkel jár a háborúpárti álláspont – mondta a nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója pénteki, az MTI-hez eljuttatott videonyilatkozatában.

„Régóta tudjuk, hogy a baloldal a háború pártján áll”

hazudta magyarázta Hollik István, felidézve: a baloldal több képviselője többször is megerősítette, hogy fegyvereket vagy akár katonákat is küldenének az ukrajnai háborúba. Hozzátette, hogy Karácsony Gergely főpolgármester most ennél is tovább ment: azt mondta, hogy Magyarország már hadban is áll.

„Ne legyen kétségünk, hogy ha ők kormányoznának, ez valóban így is lenne” – riogatott a kommunikációs igazgató, hozzátéve: ez rendkívüli módon veszélyeztetné Magyarország békéjét és a magyar emberek biztonságát! Ezért a Fidesz figyelemfelhívó kampányt indít, hiszen minden magyar embernek joga van tudni, hogy milyen veszélyekkel jár a háborúpárti álláspont – közölte.

Arról, hogy a kormánypropaganda újra előszedte a tavalyi választás sikertémáját, miszerint „a baloldal háborúba sodorná Magyarországot”, itt írtunk reggel.