Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Belföld

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből

Egy diák azt állítja, kitették a kollégiumból, miután mémet csinált az igazgató bénázásából

Fordítva tartotta a nemzeti színű szalagot a méltóságos, megsértődött, hogy kinevették.

Bibok Róbert igazgató (b2) a Táncsics Kollégium műfüves pályájának átadásán (az eredeti, manipulálatlan fotó szerint).
Bibok Róbert igazgató (b2) a Táncsics Kollégium műfüves pályájának átadásán (az eredeti, manipulálatlan fotó szerint). Fotó: Hírös.hu/Banczik Róbert

A kecskeméti Táncsics Mihály Kollégium egyik diákja azt állítja, hogy két héttel az érettségi előtt el kellett hagynia az intézményt, mert viccet csinált az igazgatóból.

A Kecsup.hu azt írja, a történet néhány hete kezdődött, amikor a kollégium új, műfüves pályájának átadásán az igazgató, Bibok Róbert fordítva (zöld-fehér-piros) tartotta a nemzeti színű szalagot, legalábbis az eseményről készült fotó szerint. Csakhogy később ezt a fényképet – eléggé amatőr módon – átszerkesztették, így a Facebookra már a meghamisított, de helyes sorrendet mutató kép került fel.

Na és akkor mi van, ha fordítva tartja a szalagot? Csak ne fotosoppolgasson mémeket az igazgatóról egy diák sem.🔗 https://telex.hu/belfold/2023/05/18/manipulaltak-a-kepet-mert-forditva-fogta-a-nemzeti-szinu-szalagot-az-atadon-az-igazgato-kecskemet-tancsics-mihaly-kollegium

Posted by Telex.hu on Friday, May 19, 2023

A bénázásból ezután egy diáklány mémet készített, és feltöltötte egy koleszos belső csoportba. Az igazgató pedig miután értesült az esetről, humorérzék és önkritika híján „személyes, pedagógiai célú elbeszélgetésre hívta a diákot”, aki elismerte a „hibáját”, és elnézést kért.

A botrányt kiváltó mém.

A botrányt kiváltó mém.Forrás: kecsup.hu

A szóbeszédet cáfolandó, az igazgató a Kecsup.hu-val azt közölte: „a diák jelenleg is rendelkezik intézményünkben folyamatos kollégiumi jogviszonnyal – tehát kollégiumunk közösségének tagja – a tanév végéig”.

A lány ugyanakkor azt állítja, „papíron” még valóban koleszos, de el kellett hagynia a kollégiumot.

„Az lehet, hogy még rendelkezek a jogviszonnyal, elvégre sem én sem szüleim nem írtunk alá semmilyen dokumentumot ezzel kapcsolatban, de az Igazgató Úr utasítására idő előtt el kellett hagynom az intézményt. (…) Bibok Róbert Igazgató Úr engem megfenyegetett, sértegetett, személyeskedett velem, és eltanácsolt a kollégiumból úgy, hogy nem történt fegyelmi eljárás”

– írta levelében az eltanácsolt diák, aki mellett társai is kiálltak.