Bűnügy

Magyar Péter üzent a rendőrségnek és kiadta az őt megkereső újságíró nevét

Bulvár

„Kiemelkedő munkatársait” díjazta az MTVA: ezt a 8 nevet kell megjegyezni

Bűnügy

Durvul a helyzet: Magyar Péter bebuktatta Rogán Antalt, Ádámot és Barbarát

Nekimentek Orbán egyik leghűségesebb oligarchájának a fociultrák

„Győzött az önkény, a gőg, a haszonlesés.”

Szilágyi SzabolcsSzilágyi Szabolcs
MOL Fehérvár szurkolók Orbán Viktor kertszomszédságában, a felcsúti Pancho Arénában.
MOL Fehérvár szurkolók Orbán Viktor kertszomszédságában, a felcsúti Pancho Arénában. Fotó: Facebook/RBD Ultras

Két fordulóval a vége előtt a 11., kieső helyen áll a labdarúgó NB I-ben a 2018-ban még bajnoki címet ünneplő MOL Fehérvár csapata, az állami pénzekkel alaposan kitömött székesfehérvári egyesület szurkolói pedig egyre elkeseredettebbek: amellett, hogy a játékosoktól a vesztes mérkőzések után rendre mezlevételt követelnek, most már a klub elnökét, Garancsi Istvánt sem kímélik.

Az RBD ’92 Ultras Facebook-bejegyzése erősen indít:

„A 2018-ban ránk szabadított „Mol Vidi” projekt a végnapjait éli. Garancsi vezető bunkerében már csak a propagandafőnök Várkonyi Ádám suttog kedves hazugságokat az első ember fülébe, miközben lábával finoman az asztal alá tolja a gázolajos kannát…”

– írja a szurkolói csoport posztja, felróva, hogy klubjukat „megfosztották legszebb tradícióitól, történelmétől és identitásától”.

„Győzött az önkény, a gőg, a haszonlesés, a gyökértelenség és a nemtörődömség. A fejétől bűzlött a hal és szép lassan a szag beszivárgott a klubház folyosóira, az irodákba, az öltözőkbe és végül elérte a pályát is, megmérgezve mindent, ami útjába került. Egyedül a lelátó állta útját masszív klórmész falként!” – értékel a Vidi-szurkolók bejegyzése, amely Garancsit egy labdát kiszúró gazemberként ábrázolja egy molinón.

Tisztelt VIDEOTON Szurkolók!A 2018-ban ránk szabadított "Mol Vidi" projekt a végnapjait éli. Garancsi vezető bunkerében…

Posted by RBD Ultras on Monday, May 15, 2023

Az ultrák azt is írják, a kialakult helyzet miatt felmerült bennük a szervezett szurkolás bojkottálása, de ezt végül elvetették „amíg bármilyen esélye van a bentmaradásnak”.

Cser-Palkovicsnak sem tetszik

A klubvezetésnek rendre nekimegy a Fideszből gyakran „kibeszélő” Cser-Palkovics András székesfehérvári polgármester is. A Mezőkövesd elleni döntetlen után például azt kommentelte a klub Facebook-posztja alá, hogy

„minden idők valószínűleg legtöbb pénzéből, minden idők egyik leggyengébb csapata a mostani sajnos”.

A Garancsi István fideszes oligarcha tulajdonában álló Futball Invest 2007 Zrt. 2007. december 12-én vásárolta fel a csőd szélén álló MOL Fehérvár FC-t működtető vállalkozást. Orbán Viktor bizalmi embere ezzel 81 százalékos tulajdonrészt szerzett a klubban. Garancsit a 12. leggazdagabb magyarként tartják számon, a fehérvári klub mellett érdekeltségei körébe tartozik többek között a Market Építő Zrt., az Ok Bau és az LVC Diamond Játékkaszinó Üzemeltető Kft., valamint a NAV online pénztárgépeihez SIM-kártyát szállító Mobil Adat Kft. is.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Gázolt a vonat Székesfehérvárnál vasárnap este

Megveszi a Mol az Újpest FC-t, már csak NER-csapatok alkotják az NB I-et

Várkonyi Andrea után Mészáros Lőrinc is szót kért

Veszélyben lehet Magyar Péter élete, 24 órás védelmet kap

Durván beleszállt a minisztérium a Sparba – meg vannak számlálva a népszerű áruház napjai?

Mi történik? Magyar Péter szerint koholt rendőri jelentés készült róla, Varga Judit is hirtelen előkerült és egy kapcsolati erőszakról szóló poszttal reagált