Orbán Viktor bejelentette, hogy kormányülés

Megvédenek mindent is, állította az Európa-bajnok árdrágulás miniszterelnöke.

Orbán Viktor bejelent.
Orbán Viktor bejelent. Fotó: Facebook/Orbán Viktor

„Készül a költségvetés. Háborús időkben is megvédjük a családokat, a munkahelyeket, a rezsicsökkentést, a nyugdíjakat és garantáljuk Magyarország biztonságát!”

– gajdolta Orbán Viktor a Facebook-oldalán alig néhány órával azután, hogy az állami KSH kiadta, mennyire sikerült „megvédeni a családokat” (24,0 százalékkal nőttek az árak áprilisban Magyarországon: jobban drágultak nálunk az élelmiszerek, mint a háborúval küzdő Ukrajnában).

Készül a költségvetés. Háborús időkben is megvédjük a családokat, a munkahelyeket, a rezsicsökkentést, a nyugdíjakat és garantáljuk Magyarország biztonságát! 🇭🇺🇭🇺🇭🇺

Posted by Orbán Viktor on Wednesday, May 10, 2023

A rendületlenül helyeslő, bólogató fideszes képviselők, wannabe seggnyalók természetesen ezúttal is, mint minden posztnál, azonnal megjelentek ünnepelni a Nagyfőnököt, van azonban aki azt írta:

„Megvédik mi? Azért vannak a tápszer árak az egekben, pelusokról nem is beszélek…érdekes csak nálunk van háborús készültség…”

Más pedig azt jegyezte meg:

„Propaganda megy semmi más! Inkább ne védenétek minket minden jobb lenne. Tesztek az infláció ellen, ennek eredménye a legmagasabb infláció Európában!”

Valamint:

„Remek… a nagy gyülés végén majd kiderül ki az újabb ellenség akivel harcolni fog királyunk és a kerekasztal stromanjai. Senki ne várja hogy bármi olcsobb lesz, készülhet mindenki egy újabb világot megrenditő „harcra” aminek az árát mi fizetjük meg.”

Ezek is érdekelhetnek